Reacties voor: Gerucht: ‘iOS 14 krijgt widgets en vervaagde wallpapers voor beginscherm’

Apple gaat in iOS 14 de instellingen voor wallpapers aanpakken. De afbeeldingen zijn voortaan ingedeeld in categorieën en collecties, zoals 'Aarde en Maan' en 'Bloemen'. Er is nu nieuw bewijs voor gevonden. Ook komen er echte widgets voor het beginscherm aan.

Reacties: 15 reacties

  1. Ja! Alsjeblieft laat dit waar zijn. Met deze move haalt Apple ook gelijk heel wat android gebruikers over verwacht ik!

  2. Yes! Daar hoop ik op!

  3. Origineel geplaatst door JustinK
    Yes! Daar hoop ik op!

    Daarnaast… ze noemen het een smart gradient… dat zeggen ze denk ik niet voor niks.. homescreen appearence? Hmm… waarom niet wallpaper appearence? Ik denk dat we in deze leak de helft van de functies nog niet zien. . Ik ben zeer benieuwd naar ios 14.. ik hoop zo op een redesign richting neomorphism

  4. Origineel geplaatst door iPineapple
    Ja! Alsjeblieft laat dit waar zijn. Met deze move haalt Apple ook gelijk heel wat android gebruikers over verwacht ik!

    Sorry, wat zou je willen dan?

  5. Wordt hier onderhand zo moe van. Continue nieuwe wall papers, nieuwe emoticons, dar mode en andere niet echte features. De community heeft zoveel ideeën en verzoeken….nee wij komen met een nieuwe kleur wallpaper. Net als bij de Apple Watch. Oeeehhh Mickey watch face…who cares! Nuttige functies a.u.b. dit is allemaal bijzaak Apple.

  6. Ik maak al jaren zelf een vervaagde achtergrond op mijn applicatie overzicht scherm. Ik snap niet dat mensen dan apps/iconen kunnen zien. Misschien ligt het ook wel aan mij omdat ik een kleurenblindheid heb.

  7. Origineel geplaatst door Albert
    Misschien ligt het ook wel aan mij omdat ik een kleurenblindheid heb.

    Ik doe dat ook, zonder kleurenblind te zijn.

  8. Origineel geplaatst door Robenroute
    > [Origineel geplaatst door Albert](#comment-851698)

    > Misschien ligt het ook wel aan mij omdat ik een kleurenblindheid heb.

    Ik doe dat ook, zonder kleurenblind te zijn.

    👍🏻 Het ziet er ook niet uit zo’n telefoon waar je tussen de app icoontjes door naar een foto van de eigenaar zelf kunt kijken. Doe mij maar geheel zwart of inderdaad een vage abstracte afbeelding in grijswaarden.

  9. Wat ik wel eens deed was een ‘vage’ versie van de achtergrond maken. De scherpe afbeelding stond dan op het lockscreen en veranderde in de vage versie op het home screen.

    Het zou mooi zijn als daarbij de ene in de andere foto overgaat. Nu wisselt de achtergrond direct op het moment dat je iPhone ontgrendeld.

  10. Ik heb al sinds mijn iPhone 3G nog nooit een achtergrond oid van Apple gebruikt…

  11. Kijk dat zou een mooie update wezen! Ook zou het eens fijn zijn dat je apps niet perse achter de eerst volgende app word geplakt maar dat je die random in het grid kan zetten.

  12. Lijkt me goed als je een enkele widget zou kunnen plaatsen. Dat hadden ze al jaren moeten doen

  13. Origineel geplaatst door Jensen
    Lijkt me goed als je een enkele widget zou kunnen plaatsen. Dat hadden ze al jaren moeten doen

    Maar dan alleen als het echt goed uitgevoerd wordt. Als ze het Android-style gaan doen, dan hoeft het voor mij niet. Dat ziet er niet alleen een rommeltje uit (met die halve agenda 🙄), het levert wat mij betreft ook echt geen meerwaarde.

  14. @iPineapple: Nee hoor.

  15. Origineel geplaatst door Claudia
    @[iPineapple](#comment-851693): Nee hoor.

    Hopelijk niet. Wat mij betreft is dit dezelfde discussie als tijdens de Windows vs. Mac-periode. Laat asjeblieft de grote hoop van de mensen (net zoals toen) maar zeggen dat die Applefans schapen zijn en dat het allemaal zoveel geld kost.

    Het hele idee is dat je net niet teveel gebruikers mag hebben. Dat zorgt voor veel meer problemen dan je zou willen. Alleen al op gebied van veiligheid is het beter om tot de minderheid te horen. Apple beseft dit maar al te goed.

    Dus blijf mooi bij Android. We zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.