Reacties voor: Vierde publieke beta van iOS 10 en macOS Sierra nu te downloaden

Apple heeft voor publieke betatesters de vierde publieke beta van iOS 10 en macOS Sierra klaargezet. Elke publieke betatester kan deze nieuwe beta's vanaf nu zelf downloaden.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Hopelijk kan ik in deze versie weer mails verwijderen via m’n lockscreen.
    Als ik nu mails verwijder blijven ze nog wel ongelezen in m’n mail staan. Bij ios9 kon je ze direct helemaal verwijderen vanuit het lockscreen.

  2. Werkt als een zonnetje! ☺️

  3. Geïnstalleerd, 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

    Het valt mij op dat de grijze balk op het Dock weg is en nu word gescheiden door een dunne lijn, ik weet niet of dit bij een vorige versie al zo was maar ik vind het super, echter alleen op de iPad maar niet op iPhone hopelijk komt dat nog.

  4. Wanneer is de WatchOS3 beschikbaar voor de publiek ??

  5. Na een herstart is de grijze achtergrond in het dock helaas weer terug, dus valse melding en/of alarm, 😕

  6. Elke keer twijfel ik weer hem erop te zetten. Wel vaak gedaan, maar uiteindelijk toch weer software hersteld. Heb maar 1 iPhone en 1 Apple Watch, die met recente software het beste samen werken. Geduld is een schone zaak.

  7. Als je deze beta installeert, heeft dit dan geen gevolgen voor mijn bestaande Parallels configuratie? Blijft deze intact?
    Alvast bedankt voor de reacties.

  8. Beta 10.Beta1 werkte verschrikkelijk (stom dat ik geen backup had gemaakt), maar vanaf 10.Beta2 werkt hij stabiel en ben ik hartstikke tevreden.

    MacOS Siera beta’s ben ik mee gestopt…Photoshop gaat helemaal over zn toeren 🙁

  9. Origineel geplaatst door Alex
    Als je deze beta installeert, heeft dit dan geen gevolgen voor mijn bestaande Parallels configuratie? Blijft deze intact?

    Alvast bedankt voor de reacties.

    Bij mij werkt Parallels prima onder Sierra.

  10. @MLVC

    Dus, als ik jou goed begrijp heeft de installatie van de Beta geen gevolgen voor mijn bestaande Windows 10 onder Parallels. Deze hoeft dus niet opnieuw te worden geínstalleerd.

    Bedankt, Alex

  11. @mussi: pas bij de officiële versie.

  12. Ook erop gezet. Werkt wel wel echt heel erg lekker zeg. Het lijkt op het ook misschien niet heel veel wat er anders is, maar je merkt het aan alles. Vind het tot zover super!

  13. Hoe werkt personen bij de foto’s. Hij zet bij mij geen foto’s neer. Ook niet als ik vergrendel en de iPhone aan het kabeltje heb.

  14. Beta 4 werkt niet goed op mn iPHONE5. De mail werkt niet. Alleen de mail koppen worden geladen, maar de inhoud van de mail is niet te lezen.
    Vorige beta’s werkten prima

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.