Reacties voor: Deze beveiligingsproblemen zijn in iOS 10.3.3 opgelost

Als je iOS 10.3.3 nog niet geïnstalleerd hebt, moet je dit snel doen. Deze update lost een groot aantal beveiligingsproblemen op, waardoor je iPhone en iPad weer veiliger zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Ik heb een iPhone 5 en draai nog altijd iOS 8 (bewust, om het toestel niet onnodig traag te laten functioneren). Kan iemand me zeggen hoe deze update werkt icm de iPhone 5?

  2. @Tomac: Draait goed (niet snel, wel stabiel), maar blijf op iOS 8!! Met elke major update worden ze zo veel trager..

  3. Origineel geplaatst door Thijs
    @Tomac: Draait goed (niet snel, wel stabiel), maar blijf op iOS 8!! Met elke major update worden ze zo veel trager..

    Wat een gelul!
    Staat niet in verhouding met veiligheid.

  4. Update gedaan maar draaide ook al de bèta’s van iOS 10 en recenter. Draait top op iPhone 6. Zelfs iOS 11 bèta’s al hierop geprobeerd maar ook super eigenlijk maar nog iets te onstabiel helaas dus ik wacht nog daarmee.

  5. Snel upgraden…
    Die haast is zeker vanwege de 2 maanden die ze er over hebben gedaan om deze kwetsbaarheden op te lossen waardoor er nu geen tijd meer te verliezen is !!
    De wifichip- en adresbalk kwetsbaarheden waren al aangepakt in 10.3.1, waren die weer teruggekeerd in 10.3.2 of zo – of moest het gewoon allemaal nog een keer (echt) gepatcht worden?

  6. @Ulf: Ik zeg alleen maar, aangezien hij z’n telefoon snel wilt houden, dat het dan het beste is om op iOS 8 te blijven. Om dan gelijk zo te reageren? Jij vindt veiligheid belangrijk, prima, maar sommigen vinden snelheid belangrijker.

  7. Bij wie is de update sneller ipv langzamer? En welk device?

  8. @Thijs: Laat gaan Thijs. Dit opgefokte gedrag is modern, dat kom je tegenwoordig overal tegen. Niet alleen maar op de linkerweghelft, maar vooral online
    .

  9. @Mobilio: We hebben het over iOS 8-10, dan vertraagt je telefoon wel. De update van 10.3.2 (of een andere iOS 10 build) naar 10.3.3 maakt je telefoon niet trager.

  10. Origineel geplaatst door Thijs
    @Mobilio: We hebben het over iOS 8-10, dan vertraagt je telefoon wel. De update van 10.3.2 (of een andere iOS 10 build) naar 10.3.3 maakt je telefoon niet trager.

    Gewoon lekker zo laten. Wel Beter oppassen met wifi. Zelf gebruik Ik een VPN server van thuis om iets op te Zoeken onderweg en als ik Free WiFi gebruik. Ik heb daar ook wel een aparte fb account voor. Ook doe ik alleen bankieren via 4g maar alleen als het echt nodig is.

  11. Wat ook is opgelost is het probleem wat wij op verschillende iPads hadden met iBooks. De inhoud van veel boeken was verdwenen, een probleem waar diverse meldingen over op internet stonden en wat ontstaan was bij de update naar versie 10.3.2.

    Rectificatie:
    Ik heb te vroeg gejuicht, het probleem blijkt achteraf niet opgelost. De eerste keer dat je een boek opent is het wel leesbaar, maar wil je het later opnieuw openen dan blijft het tandwieltje draaien en is de inhoud van her boek niet meer terug te vinden. Apple heeft eerder al erkend dat het probleem bestaat. En nu….?

  12. Zijn er nog mensen waarbij na de update de telefoon om de haverklap spontaan overgaat op trillen i.p.v. de normale geluidjes bij apps? Enige manier om weer gewoon mijn geluidjes te krijgen is om mijn telefoon opnieuw op te starten. Beetje irritant om dat tig keer per dag te moeten doen. Heb een SE trouwens.

  13. Mijn iPhone 6 loopt na de update naar 10.3.3 in vijf uur leeg.

  14. Voor iPhone 5 lekker op iOS 8 houden! V10 is geschikt voor i6 series. Kwa beveiliging het is ook wat je zelf doet? Druk je op iedere ad ja dan kan je verwachten je een x voor de bell gaat. iOS 10 al sws niet kapot van iOS 11 is alleen maar bevestigt het verplichte 3D touch te gebruiken om meldingen te clearen kost uit alleen maar meer energie en tijd.

    Dat WiFi hack had er niet eens in mogen zitten als ze zo goed zijn in beveiliging zorg eerst je dat dicht zet ipv iOS 11 met de zelfde gaten beschrikbaar te stellen.

  15. Na de update 10.3.3 volop problemen met iPhone 6. Tijdens het opladen van de batterij worden er allerlei apps geopend en is het touchscreen niet te bedienen. Moet eerst van de oplader gehaald worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.