Reacties voor: Apple geeft vierde beta van iOS 10.3.2 vrij, ook macOS Sierra, watchOS en tvOS

Apple heeft de vierde beta van iOS 10.3.2 vrijgegeven. Deze nieuwe versie bevat de nodige bugfixes en verbeteringen voor alle toestellen die geschikt zijn voor iOS 10.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. En nu maar hopen dat er lekker veel bugs gefixt zijn in Sierra.. Ik wordt gek van die locatie indicator die elke 5-10 min tevoorschijn komt omdat de tijdzone opnieuw ingesteld moet worden. Alle “oplossingen” op fora helpen helaas niet..

  2. Mijn mac sluit zich soms af uit zichzelf en start daarna weer op en kan steeds vaker mijn mac niet openen met watch. Dus ik hoop ook op verbetering

  3. Update publieke gebruikers nu ook beschikbaar !!!

  4. Sinds de laatste update 10.3.1 last van een trage WiFi opbouw. Omschakelen mobiel internet naar WiFi duurt lang en instellingen menu loopt dan ook vast!!

  5. Het is denk ik wenselijk in de volgende update om een passcode beschikbaar te stellen voor het verwijderen van een app. Even te lang indrukken en de hele handel staat te knipperen.

    Wel zo veilig, kan per ongeluk gebeuren of een ander heeft jouw toestel “even vast”

  6. iOS 10.3.2 public beta 4 is 220,8 MB op mijn 6s model A1688.

  7. In beta 3 was er na reboten een enorme stijging van het batterijpercentage en vervolgens na even gebruik ook een supersnel dalen daarvan, soms 1% in een paar seconden. Dat is inmiddels verholpen zo te zien.

  8. Origineel geplaatst door Max063
    Sinds de laatste update 10.3.1 last van een trage WiFi opbouw. Omschakelen mobiel internet naar WiFi duurt lang en instellingen menu loopt dan ook vast!!

    Op welk device heb je hier last van?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.