TomTom GO Mobile in de auto met tussenstop.

TomTom GO Mobile laat je nu tussenstops aan je route toevoegen

TomTom GO Mobile kan nu ook een tussenstop aan je huidige route toevoegen. Hierdoor hoef je je eigen route niet te onderbreken om bijvoorbeeld een tankstation te bezoeken of om langs een ander adres te gaan.

TomTom GO Mobile in de auto met tussenstop.
Navigeren met TomTom GO Mobile, de gratis en binnenkort nog de enige ondersteunde navigatie-app van TomTom, is met de nieuwe versie een stukje makkelijker geworden. Met ingang van de nieuwste versie kun je makkelijk een tussenstop toevoegen, zodat je je huidige route niet hoeft te onderbreken.

Tussenstops in TomTom GO Mobile

Misschien herken je het wel: je hebt een route gestart waar je een flink stuk voor moet rijden, maar halverwege wil je toch even een tussenstop maken voor bijvoorbeeld een tankstation. Met de nieuwste versie voeg je zo’n tussenstop toe aan je eigen route. Dit kan op twee manieren. Locaties die op je route liggen zoals een tankstation vind je aan de rechterkant in de routebalk. Tik je hierop, dan krijg je de optie Voeg toe aan huidige route.

TomTom GO Mobile tussenstop toevoegen.

Een andere manier is om de tussenstop zelf op te zoeken en handmatig toe te voegen via het menu. Tik linksonder om naar het menu te gaan en kies dan voor Huidige route. Selecteer dan de knop Voeg tussenstop toe. Je kunt dan op naam zoeken, bijvoorbeeld door een compleet adres toe te voegen. Deze locatie wordt vervolgens met een vlaggetje in je huidige route geplaatst. Heb je meerdere tussenstops toegevoegd, dan kun je via hetzelfde menu ook de volgorde wijzigen.

TomTom GO tussenstop zoeken.

De mogelijkheid om tussenstops toe te voegen, werkt wel enigszins omslachtig en vereist dus wat zoekwerk in het menu van TomTom GO Mobile. Toch zal je eraan moeten wennen, als je gebruik wilt blijven maken van navigatie van TomTom via je iPhone. TomTom GO Mobile wordt namelijk verplicht en de oude navigatie-apps gaan verdwijnen. Vanaf september biedt TomTom geen ondersteuning meer voor deze oude navigatie-apps, waardoor ze niet meer bijgewerkt worden en mogelijk snel gedateerd raken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2017, 14:45
Categorie Apps
Onderwerp tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.