Talkshow met John Gruber, Phil Schiller, Craig Federighi

Bekijk het interview met Phil Schiller en Craig Federighi op WWDC

Phil Schiller en Craig Federighi werden vlak na de WWDC-keynote geïnterviewd. Bekijk nu het hele interview op video!

Phil Schiller en Craig Federighi zijn twee Apple-topmannen die maar zelden interviews geven. Vaker is Tim Cook degene die in de schijnwerpers staat. Tijdens WWDC zagen we Schiller dit jaar niet op het podium, terwijl er wel onder zijn leiding grote veranderingen in de App Store zullen worden doorgevoerd. Wie meer wil weten kan nu een uitgebreid interview bekijken, dat Phil Schiller en Craig Federighi na afloop van de WWDC-presentatie hebben gegeven.

Talkshow met John Gruber, Phil Schiller, Craig Federighi

Interview met Phil Schiller en Craig Federighi

De twee Apple-topmannen werden geïnterviewd door Apple-oudgediende John Gruber. De audio was sinds afgelopen dinsdag al te beluisteren, maar je kunt nu ook een video zien van het gesprek. De Apple-topmannen bespreken watchOS 3, macOS Sierra, iOS 10 en meer. Voor echte Apple-fans is het zeker de moeite waard om te kijken wat het duo te zeggen heeft over de komende veranderingen. Je krijgt nog behoorlijk wat dingen te horen die niet op het podium werden verteld.

Geen tijd om te kijken? iMore sloofde zich uit en heeft letterlijk uitgeschreven wat Phil Schiller en Craig Federighi in het interview hebben gezegd.

De officiële aankondigingen van WWDC 2016 vind je elders op onze site.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2016, 19:11
Categorie Apple
Onderwerpen craig federighi, phil schiller, wwdc, wwdc 2016

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.