Reacties voor: Internationale prijzen van iPhone 4 in overzichtelijke grafiek

Een Duitse designer heeft de internationale prijzen van de iPhone 4 op een rijtje gezet in een grafiek. Daarmee is makkelijk af te lezen waar je het goedkoopst uit bent.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 62 reacties

  1. Met zijn allen naar Honkong dus.

  2. Of eentje gaat erheen en haal voor ons allen 😉

  3. Maal anders Géwoon even contact met een agent aldaar.
    Of vinden handelaren dit te moeljlk?

  4. Ja, en dan vragen die afzetters hier 1000 euro voor een Iphone uit België.

  5. HONGKONG HERE I COME
    Nee even serieus bestaat er niet zoiets als een borderlinkx maar dan voor hongkong

  6. Hopelijk komt Vodafone met betere prijzen, als ze uberhaupt komen. Ik hoop het ten zeerste, iemand al wat meer gehoord?

  7. Mijn 3GS komt ook uit HK. Simlockvrij.

  8. Zwitserland is ook interessant. Verschil met België : 75 euro!

  9. Excuseer mij voor het niet vinden van de legenda maar de titels onder de balken verwijzen naar Apple websites? Apple.sg en Apple.hk doen het bijvoorbeeld niet.

  10. Toch kun je net zo goed een 2 jarig bonnement nemen. een sim only met internet kost je ook al gauw 25 euro per maand. al je een iphone van 500 euro koopt kost je die nog eens 20 euro per maand en dan kost het totaal toch weer 45 euro pm. net zoals een 1300 abo. Het enige wat je dan nog extra moet betalen is 89 euro voor de iPhone en 27 euro aansluitkosten. dus kost de iPhone je in principe 600 euro. Daarnaast zul je met sim only wellicht iets meer belminuten hebben maar voor mij zijn 300 bm en 300 sms ruim voldoende..

  11. Kijk eens bij Vodafone voor “Bel Sms Web Sim Only” (vanaf 17,95 incl. 3.6mbit internet)

  12. Ok, zelf doe ik het niet. Maar inzichtelijk is deze grafiek ook niet echt. Waarom niet gewoon 2 balkjes naast elkaar per land, 1 voor de 16GB en een balk voor de 32GB?

  13. Hoe zit het met garantie? Stel je haalt hem uit Hong Kong en hij is defect, kun je dan naar de apple store gaan oid?

  14. Wanneer komt de iPhone 4 in de rest van China beschikbaar?

  15. Origineel geplaatst door VonZescao
    Excuseer mij voor het niet vinden van de legenda maar de titels onder de balken verwijzen naar Apple websites? Apple.sg en Apple.hk doen het bijvoorbeeld niet.

    apple.com/sg of apple.com/hk
    als google al lastig is….

  16. Gelukkig heb ik contact met een handelaar en tevens vriend in Hongkong. Hoe zit het daar met levertijden? En met garantie?

  17. Heb vandaag mijn iPhone 4 opgehaald 😀
    Simlock free, maar voor een echte goede deal raad ik Eng aan.
    Niet t ver en simlock free

  18. @Martin: Je vergeet ff het beroerde bereik van T-mobile 🙁

  19. Wat kost de 32gb in Nederland als je hem simlock vrij koopt op de zwarte markt?

    Ik ga in september naar hongkong en ben van plan om er 3 mee te nemen waarvan ik er 2 verkoop en met de winst m’n eigen betaal….

  20. Origineel geplaatst door Anna
    Wat kost de 32gb in Nederland als je hem simlock vrij koopt op de zwarte markt?Ik ga in september naar hongkong en ben van plan om er 3 mee te nemen waarvan ik er 2 verkoop en met de winst m’n eigen
    betaal….

    Je moet toch invoerbelasting betalen neem ik aan? Hoeveel kost dat dan?

  21. Heb de mijne gisteren in Engeland besteld. Nu nog 3 weken geduld hebben.

  22. Origineel geplaatst door Menno Mulder
    Gelukkig heb ik contact met een handelaar en tevens vriend in Hongkong. Hoe zit het daar met levertijden? En met garantie?

    16GB
    HK 4.988 dollar
    Geschatte levertijd: 3 weken

    Hoe het zit met de garantie weet ik niet.
    Kan die vriend van jou mij ook niet helpen!

  23. Tja ik wacht gewoon tot de witte komt, dus dat duurt nog wel even. Wie weet zijn de prijzen tegen die tijd in NL wat goedkoper.
    En sowieso, ik wil geen T-mobile, dus hoop ik dat Vodafone ook snel met de iPhone komt.

  24. Schema klopt niet helemaal.

    Prijzen Finland zijn vb. €799 en €899 ipv de bovenstaande prijen in de grafiek

  25. Gelukkig gaat ik regelmatig daar naar toe

  26. Origineel geplaatst door Robin
    Origineel geplaatst door Menno MulderGelukkig heb ik contact met een handelaar en tevens vriend in Hongkong. Hoe zit het daar met levertijden? En met garantie?16GB
    HK 4.988 dolla levertijd: 3 weken Hoe het zit met de garantie weet ik niet.

    Zal hem eerst eens moeten vragen over de douanekosten. Hij heeft een eigen webshop dus weet niet of dat nog een voordeel is. Morgen vroeg dan maar even een telefoontje.
    Kan die vriend van jou mij ook niet helpen!

  27. @What Eva: Apple.nl wordt gewoon herkend en doorgestuurd naar Apple.com/nl/. Ik ga er niet vanuit dat Apple.hk niet bestaat maar Apple.com/hk wel.

  28. Trouwens ik was vandaag in de saturn en ze bieden de iphone 4 los voor 699, de 16gb dan. Levertijd minder dan 2 weken.

  29. Origineel geplaatst door Anna
    Wat kost de 32gb in Nederland als je hem simlock vrij koopt op de zwarte markt?

    Ik ga in september naar hongkong en ben van plan om er 3 mee te nemen waarvan ik er 2 verkoop en met de winst m’n eigen betaal….

    1. je mag maar 2 iphones per persoon kopen.
    2. de geschatte levertijd is 3 weken dus…in de apple winkel zal je niet veel success hebben.

  30. Ik ken iemand die geregeld in Zwitserland komt en als ik de koers van vandaag bekijk kom ik op 710 euro voor de 32Gb uit. Dit is inclusief TRANSACTIEKOSTEN VAN +/- 50 EURO!
    Dat moet je niet vergeten bij vreemde valuta.
    Om nu voor 40 euro verschil met Belgie het risico te nemen op een defect en dan terug naar land van aankoop te moeten, koop ik er liever 1 in Belgie.

  31. Schema klopt idd niet.. Check de prijzen in Canada.. Daar kost de 32Gb $779 en dat is echt geen EUR 657.. Maar 580 EUR! Gelukkig heb ik familie in CA 🙂

  32. @VonZescao:

    appleclub.com.hk …

  33. Origineel geplaatst door Menno Mulder
    Gelukkig heb ik contact met een handelaar en tevens vriend in Hongkong. Hoe zit het daar met levertijden? En met garantie?

    Kan je beter aan je vriend vragen

  34. Origineel geplaatst door Martin
    Toch kun je net zo goed een 2 jarig bonnement nemen. een sim only met internet kost je ook al gauw 25 euro per maand.

    Eens maar ik dat de meesten een iPhone zonder contract willen om van T-Mobile af te komen en de totaalprijs verder niet echt interessant vinden.

  35. Origineel geplaatst door wilfred
    Kijk eens bij Vodafone voor “Bel Sms Web Sim Only” (vanaf 17,95 incl. 3.6mbit internet)

    en met de anwb/vodafone actie kan het nog goedkoper: https://directsales.vodafone.nl/anwb/orderform/582

  36. is er iemand die zeker weet dat de iphone uit zwitserland simlock vrij is?

  37. store.apple.com/hk

    16gb = 492 euro
    32gb = 581 euro

    Maximaal 2 per klant. Alleen zwart, levertijd is 3 weken.

    Toch maar even mn broer mailen die in china woont of ik zijn huis adres mag gebruiken…..

    Heb al vaker pakketjes ontvangen vanuit china, bijvoorbeeld een laptop die niet meer goed werkte die ik voor hem naar dell heb gestuurd. Pakket was niet eens open gemaakt op de heenweg naar nederland en de nieuwe laptop is ook zonder problemen aangekomen in china zonder invoerbelasting oid.

  38. @Jordy “Bestellen via Apple Store UK”: ik heb dat ook enkele malen geprobeerd maar kan met geen mogelijkheid een afleveradres buiten de UK invullen. Hoe heb jij dat gedaan?

  39. Op de Apple site staat dat de iPhones alleen in Hong Kong worden verzonden en niet naar (de rest van) China.

  40. Origineel geplaatst door Anna
    store.apple.com/hk16gb = 492 euro 32gb = 581 euroMaximaal 2 per klant. Alleen zwart, levertijd is 3 weken.Toch maar even mn broer mailen die in china woont of ik zijn huis adres mag gebruiken…..Heb al vaker pakketjes ontvangen vanuit china, bijvoorbeeld een laptop die niet meer goed werkte die ik voor hem naar dell heb gestuurd. Pakket was niet eens open gemaakt op de heenweg naar nederland en de nieuwe laptop is ook zonder problemen aangekomen in china zonder invoerbelasting oid.

    Alleen ze versturen niet vanuit Hong Kong naar China… helaas. Als je in Shenzhen woont is de oversteek zo gemaakt.

  41. Origineel geplaatst door Menno Mulder
    Origineel geplaatst door Annastore.apple.com/hk16gb = 492 euro 32gb = 581 euroMaximaal 2 per klant. Alleen zwart, levertijd is 3 weken.Toch maar even mn broer mailen die in china woont of ik zijn huis adres mag gebruiken…..Heb al vaker pakketjes ontvangen vanuit china, bijvoorbeeld een laptop die niet meer goed werkte die ik voor hem naar dell heb gestuurd. Pakket was niet eens open gemaakt op de heenweg naar nederland en de nieuwe laptop is ook zonder problemen aangekomen in china zonder invoerbelasting oid.Alleen ze versturen niet vanuit Hong Kong naar China… helaas. Als je in Shenzhen woont is de oversteek zo gemaakt.

    Hij woont in Shenzhen en Macau.. maar dat is alsnog geen huisadres in HongKong natuurlijk…

    En als ik nou gewoon naar een mac store ga in HK… dan zouden ze ze daar toch ook gewoon moeten verkopen eind september…

  42. Origineel geplaatst door Anna
    Origineel geplaatst door Menno MulderOrigineel geplaatst door Annastore.apple.com/hk16gb = 492 euro 32gb = 581 euroMaximaal 2 per klant. Alleen zwart, levertijd is 3 weken.Toch maar even mn broer mailen die in china woont of ik zijn huis adres mag gebruiken…..Heb al vaker pakketjes ontvangen vanuit china, bijvoorbeeld een laptop die niet meer goed werkte die ik voor hem naar dell heb gestuurd. Pakket was niet eens open gemaakt op de heenweg naar nederland en de nieuwe laptop is ook zonder problemen aangekomen in china zonder invoerbelasting oid.Alleen ze versturen niet vanuit Hong Kong naar China… helaas. Als je in Shenzhen woont is de oversteek zo gemaakt.Hij woont in Shenzhen en Macau.. maar dat is alsnog geen huisadres in HongKong natuurlijk…En als ik nou gewoon naar een mac store ga in HK… dan zouden ze ze daar toch ook gewoon moeten verkopen eind september…

    Dat begrijp ik, maar die vriend van je kan gewoon de grens overgaan bij Shenzhen en bij een lokale Apple store halen, bestellen kost 3 weken. En dan mee terug nemen en versturen. Zo probeer ik het ook te regelen met iemand die in Shenzhen woont.

  43. Verzameltopic (net even gemaakt) over iPhone 4 @ HongKong

  44. Ik bestel wel vaker dingen uit HK, vergeet niet dat je je soms 3 soms 4 weken moet wachten totdat het hier is dan ligt het meestal nog een paar dagen op Schiphol bij de douane, en komt er nog eens belasting bij zeker met electronica.
    geloof me je kan soms beter voor een paar tientjes extra benzine naar een buurland rijden dan iets vanuit Zuid-Oost Azie laten invliegen.

  45. Ik ga op 12 september naar Hong Kong toe. Ik kom trouwens dan niet terug naar Nederland, maar ga door naar Sydney.

    Mocht iemand interesse hebben om er één door mij te laten kopen en die op te sturen (vanuit Sydney of Hong Kong), dan kunnen we misschien wat regelen.
    renko1985@gmail.com is m’n mailadres.

  46. Origineel geplaatst door MeneerDuck
    Ik ga op 12 september naar Hong Kong toe. Ik kom trouwens dan niet terug naar Nederland, maar ga door naar Sydney.Mocht iemand interesse hebben om er één door mij te laten kopen en die op te sturen (vanuit Sydney of Hong Kong), dan kunnen we misschien wat regelen. renko1985@gmail.com is m’n mailadres.

    het probleem is dat ze waarschijnlijk uitverkocht zullen zijn. een vriend heeft op launch day voor mij in Sydney een iphone 4 proberen te kopen maar het was ook al uitverkocht.

    de enige manier is om het online te bestellen, maar dan heb je wel een lokaal adres nodig.

  47. Origineel geplaatst door Anna
    store.apple.com/hk16gb = 492 euro 32gb = 581 euroMaximaal 2 per klant. Alleen zwart, levertijd is 3 weken.Toch maar even mn broer mailen die in china woont of ik zijn huis adres mag gebruiken…..Heb al vaker pakketjes ontvangen vanuit china, bijvoorbeeld een laptop die niet meer goed werkte die ik voor hem naar dell heb gestuurd. Pakket was niet eens open gemaakt op de heenweg naar nederland en de nieuwe laptop is ook zonder problemen aangekomen in china zonder invoerbelasting oid.

    kun je dan vanuit belgie uit hongkong bestellen??

  48. Origineel geplaatst door felix
    Origineel geplaatst door Annastore.apple.com/hk16gb = 492 euro 32gb = 581 euroMaximaal 2 per klant. Alleen zwart, levertijd is 3 weken.Toch maar even mn broer mailen die in china woont of ik zijn huis adres mag gebruiken…..Heb al vaker pakketjes ontvangen vanuit china, bijvoorbeeld een laptop die niet meer goed werkte die ik voor hem naar dell heb gestuurd. Pakket was niet eens open gemaakt op de heenweg naar nederland en de nieuwe laptop is ook zonder problemen aangekomen in china zonder invoerbelasting oid.kun je dan vanuit belgie uit hongkong bestellen??

    Nee dat kan niet. Lees de comments even door 😉

  49. Ok m’n broer gesproken en hij biedt aan om er 2 te kopen voor me. Hmz eens bedenken hoe ik dat ga doen..

  50. is er iemand die zeker weet dat de iphone uit zwitserland simlock vrij is?
    (ik heb al gevraagt maar moet weten voor ik op vakantie ga)

  51. Net 1 uit Singapore gehaald.

    Werkt perfect!!!

  52. Ahhh, ik ga ‘toevallig’ volgende week naar Hong Kong. Het enige wat ik hier dus nog niet uit begrijp is of hij in Hong Kong ook sim-lock vrij wordt verkocht….? Kan iemand hier meer over vertellen want een heel eenduidig antwoord wordt hier nergens op gegeven!!!

    Response would be appreciated

  53. P.S. Stond paar weken geleden in LA in een Apple Store en vanwege een rechtzaak gaan ze nu ook in de States de iPhones zonder abonnement leveren….

  54. Wat zijn de mogelijkheden om een iphone in Amerika te kopen?

  55. Owwhh, me ouders zijn net 1 week in singapore en blijven daar nog 3 weken (a) word maar IPhone:p

  56. Ik zit te denken om een paar phones in de uk te kopen.
    Iemand intresse om mee te doen als ik er €725 voor vraag? (incl beetje vergoeding voor de kosten die ik maak)
    Dennis_prijt@hotmail.com

  57. Origineel geplaatst door Jan
    Net 1 uit Singapore gehaald.Werkt perfect!!!

    Waar heb je die dan gekocht? Zit over een paar dagen ook weer in Singapore, maar in de online store hebben ze een 3 weken levertijd. M1, Singtel etc verkopen alleen met abonnement.

  58. Iedereen lult er maar over van kopen in het buitenland…maar waarom doet niemand het dan!!

  59. heeft zwitserse iphone sim-lock? iemand ervaring?

  60. @jorden: Zwitsers is simlock-vrij volgens de grafiek hierboven (landcode .ch = laatste balkje).

  61. Ja, mijn Zwitserse iPhone 4 is simlock vrij zit immers een KPN simkaart in momenteel… Weet iemand al je hoe je meer dan twee van die krengen kan kopen :+

  62. Ik zie dat er een aantal mensen een iPhone uit Singapore hebben gekocht. Ik ben alleen benieuwd naar de prijzen die betaald zijn. Ik krijg namelijk zojuist een prijs van 1210 SGD door en dat komt neer op € 690 voor de 32 GB. Da’s nogal een verschil met de prijs in de grafiek!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.