Reacties voor: Instagram Stories lijkt verdacht veel op Snapchat Verhalen

Instagram introduceert een nieuwe functie: Instagram Stories. Daarmee kun je meerdere foto's bundelen tot een album, die na 24 uur weer verdwijnt. Maar de functie lijkt wel heel erg op de al bestaande functie Snapchat Verhalen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Als iedereen dit al doet in snapchat, waarom zou je dan instagram hiervoor gebruiken? Ik snap niet waarom bedrijven alles willen kopieren. Zelfs de naam is gekopieert.

  2. Even een kleine correctie op het artikel: je zou niet op een story kunnen reageren maar in de video wordt dit wel gedaan?

    Daarnaast vind ik dat het voortdurtend kopieëren van functies bijdraagt aan een zwak imago en weinig creativiteit van een bedrijf, is deze functie niet gewoon door Snapchat gepatenteerd?

    Persoonlijk verwacht ik dan ook niet dat deze nieuwe functie van Instagram intensief gebruikt gaat worden. Gebruikers gebruiken een app voor een bepaald doeleinde, wanneer de functionaliteiten zodanig uitgebreid worden dat een app geen ware definitie meer heeft tonen gebruikers minder interresse en voelen dan ook een mindere “band” met een app. In mijn ogen dan ook een verkeerde zet maar ach, wat kunnen we nog verwachten van Facebook?

  3. Waar blijft bleef de tijd dat we gewoon konden chatten, eventueel plaatje of leuk emoticon sturen en daar blijft bij.
    Whatsapp komt ook al met een update dat je straks kan tekenen, ik wou dat imessage compatibel was met whatsapp.

    Je stuurt een imessage naar een whatsapp persoon, en dat deze hem dan ook ontvang en terug kan reageren.
    Maar dan dus niet al die onnodige functies als tekenen enzo ondersteund, eventueel met foto/video verzend functie erbij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.