Reacties voor: Instagram-app stapt over op geneste reacties

Instagram biedt vanaf nu geneste reacties, zodat je duidelijker kunt reageren op een bepaald commentaar van iemand anders.
Lees het complete artikel → Instagram-app stapt over op geneste reacties
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Helemaal top weer deze update, NOT. Wederom weer problemen met het gebruik van @ en # (en ja ik ben op de hoogte van hoeveel je van elk mag gebruiken)

    Het is elke update weer raak.

    Verder wel mooie nieuwe optie, gaat zeker overzicht geven

  2. Ik snap nou nog niet helemaal wat ‘geneste’ betekent. Kan iemand het in Jip en Janneke taal uitleggen?

  3. Origineel geplaatst door Picka
    Ik snap nou nog niet helemaal wat ‘geneste’ betekent. Kan iemand het in Jip en Janneke taal uitleggen?

    In’t kort: Reacties op andere comments worden ‘in elkaar’ gezet en niet er direct onder.

    Nested betekent zoiets als ‘in elkaar’, zoals die Russische Matryoska poppetjes. Simpel gezegd, alles wat reageert op iets anders wordt ‘er in’ gezet en niet er exact onder.

    Zoals op de foto te zien zie je op de linker screenshot dat de reactie ‘ingesprongen is’ en onderdeel van de reactie erboven. De rechter screenshot toont alle drie de reacties recht onder elkaar, zonder verschil en dus zonder visuele verduidijking dat de tweede reactie reageert op het bericht erboven. In dit geval zit dus het tweede bericht ‘genest’ in het eerste bericht, omdat het erop reageert. Bij uitgebreide nesting, zoals op Tweakers gebeurt (reactie op een reactie op een reactie op een reactie) zie je die inspringen steeds groter worden. Waarschijnlijk is het bij Instagram waarschijnlijk zo dat er maar één inspringing is, dus als je reageert op een reactie dat al reageert op een reactie, dan zie je niet dat je reageert op een reagerende reactie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.