Instagram reacties

Instagram-app stapt over op geneste reacties

Instagram biedt vanaf nu geneste reacties, zodat je duidelijker kunt reageren op een bepaald commentaar van iemand anders.

Instagram laat je voortaan rechtstreeks reageren op reacties, zodat genest commentaar ontstaat. Moederbedrijf Facebook bood eerder al die mogelijkheid, waarbij je gerichter kunt antwoorden op een bepaalde opmerking. Ook kun je zo gemakkelijker conversaties volgen.

Instagram reacties

Instagram met genest commentaar

De geneste reacties zijn te herkennen aan de inspringing onder een bestaande reactie. Daardoor ontstaat er meer overzicht. Druk je op de antwoordknop naast een reactie, dan zal het automatisch genest worden getoond, onder de originele reactie. Ook kun je bladeren door de verschillende geneste commentaren.

Instagram geneste reacties

Instagram rolt de functie geleidelijk uit naar alle gebruikers, dus het kan nog even duren voordat je het zelf ziet. De komende weken kunnen alle gebruikers op iOS en Android er gebruik van maken.

Instagram is de afgelopen tijd bezig geweest om reacties wat makkelijker in gebruik te maken. Eén van de maatregelen die ze namen was om spam en haatdragende reacties te blokkeren, zodat je met meer plezier gebruik maakt van de app. Ook zorgden ze dat je bij sommige berichten de reacties kunt uitschakelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2017, 19:36
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.