instagram-filter-juno-lark

Instagram krijgt 3 nieuwe filters en hashtags met emoticons

Instagram heeft 3 nieuwe filters toegevoegd: Lark, Reyes en Juno. Mooi voor lentefoto's. Bovendien kun je nu emoticons als hashtag gebruiken.

Instagram heeft aangekondigd dat er drie nieuwe fotofilters zijn toegevoegd aan de app. De drie filters zijn op de foto’s hieronder te zien. Ze heten Lark, Reyes en Juno en zijn bedoeld om de foto’s iets op te lichten. Leuk voor lentefoto’s, als het zonnetje nog wat moeite heeft om door te breken. Daarnaast geeft Instagram je nu de mogelijkheid om emoticons (emoji) in hashtags te gebruiken. In plaats van woorden gebruik je kleine icoontjes als hashtag. Handig om alle foto’s met een duimpje omlaag of met een gebroken hartje te vinden.

instagram filters lark reyes juno

Afgelopen december kwamen er nog 5 nieuwe filters bij in Instagram. Dat sloeg zo goed aan, dat Instagram besloten heeft om er nog meer te maken. Vooral Ludwig en Crema vielen in de smaak bij de gebruikers.

Teveel filters? Eerder vandaag publiceerden we deze tip: Instagram-filters rangschikken op iPhone en iPad.

Hieronder zie je de nieuwe filters Lark en Juno, toegepast op twee verschillende foto’s.

instagram-lark-filter instagram-filter-juno

Het plan is om in een hoger tempo nieuwe filters uit te brengen, zodat je wat meer kunt spelen met effecten. Instagram bracht onlangs nog een eigen app uit, met Layout kun je fotocollages maken op de iPhone en iPad. De Hyperlapse-app voor het maken van video’s bestond al wat langer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2015, 19:40
Categorie Apps
Onderwerpen fotofilters, instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.