Reacties voor: Instacopy.me: Instagram-foto’s op canvas afdrukken bij Nederlandse dienst

Instacopy is een Nederlandse aanbieder van canvas-prints, gemaakt van Instagram-foto's. Instacopy gebruikt een upscaler om de Instagram-foto's geschikt te maken voor canvas.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Als je dan een leuk gevulden muur wil hebben ben je toch nog wel een flinke cent kwijt….dat word dan toch naar IKEA 😉

    En de HEMA heeft deze mogelijkheid toch ook?

  2. Haha er is natuurlijk wel een stuk meer in de wereld dan “ikea” prints.

    Raar altijd dat ondernemers er iets ouderwets in zien, Instagram is helemaal niet bedoeld om aan de muur te hangen, Instagram is bedoeld om met elkaar foto’s te delen.

  3. En waarom is iets aan je muur hangen ouderwets? Leuk idee, als ik ooit m’n eigen appartement heb zou ik zoiets wel gebruiken 🙂

  4. Het is altijd leuk om je eigen foto’s aan de muur te hangen maar waarom de lage resolutie-foto’s van instagram gebruiken terwijl de hires versies op je iPhone staan? Wanneer je deze gebruikt ipv een upscaler te gebruiken zal de kwaliteit sowieso beter zijn.

  5. Ik dacht dat Instacanvas de eerste was.
    http://instacanv.as/
    Maar waarschijnlijk scheelt dit initiatief wel in verzendkosten.

  6. Leuk initiatief en zeker iets wat wel zou kunnen werken, maar de prijzen zijn aan de hoge kant wat mij betreft. 46 euro voor 50 x 50 cm canvas vind ik toch iets te veel.

  7. @Martijn: Internationaal stikt het van de Instagram-afdrukkers, maar in Nederland zou dit best de eerste kunnen zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.