Met deze iPhone-hoes kun je eindeloos boeken lezen

De InkCase i7 is een beschermhoes voor je iPhone 7 met E-Ink-scherm, zodat je boeken kunt lezen en notificaties bekijken.

Als je het leuk vindt om urenlang boeken te lezen op je iPhone, dan is er een manier om te zorgen dat je batterij niet meer leeg gaat. Namelijk door een hoesje met E-Ink-scherm te gebruiken. Eerder schreven we al over de Popslate 2, een batterijhoes met E-Ink-scherm. De nieuw aangekondigde InkCase i7 van Oaxis pakt het wat simpeler aan: zij hebben een hoesje gemaakt met een E-Ink-scherm voor het lezen van boeken en notificaties.

Inkcase voor foto's

InkCase i7 voor boeken en notificaties

De beschermhoes zorgt ervoor dat je bijna twee keer zoveel schermoppervlak hebt. Eerder maakte Oaxis al de InkCase i6 voor de iPhone 6-familie maar nu de nieuwste toestellen een grotere camera hebben was het tijd om een update uit te brengen. De InkCase i7 heeft zoals verwacht een grotere opening voor de camera, maar houdt het 4,3-inch scherm. De tekst staat volgens de fabrikant haarscherp op het scherm, maar de pixeldichtheid van 217 ppi doet iets anders vermoeden. Dit ligt namelijk veel lager dan de pixeldichtheid van de iPhone 7, die op 326 ppi ligt. De resolutie is 480 x 800 pixels.

Boek lezen met de InkCase i7

Je kunt boeken lezen in ePub- en txt-formaat en naar notificaties bekijken op je scherm. Het is zelfs geschikt om zwartwit-foto’s van je kind of geliefde constant te kunnen bekijken, zonder dat je batterij leeg gaat. Minpuntje is dat boven het scherm nog steeds in veel te grote letters het InkCase-logo te zien is, voor het geval je was vergeten hoe dit hoesje ook alweer heet.

InkCase i7

Opladen van het hoesje doe je met de meegeleverde magnetische oplader en voor het overzetten van data wordt gebruik gemaakt van Bluetooth. In pre-order te bestellen voor $99, waarbij de eerste leveringen deze week al plaatsvinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2016, 17:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen boeken, ebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.