Reacties voor: ING Mobiel Bankieren laat je nu sneller overschrijven dankzij 3D Touch

De Mobiel Bankieren-app van ING is verder uitgebreid met 3D Touch op het appicoon op de iPhone 6s. Hierdoor kun je direct een overschrijving doen, een betaalverzoek aanmaken of de scanner openen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Wel bijzonder dat je, eens de app te hebben geopend, de beveiliging niet meer werkt: noch Touch ID noch pincode.

  2. Dus in de VS kunnen ze nu, bij wijze van proef, al geld pinnen via ApplePay, en wij moeten het doen met 3D Touch. (Keurig gedaan ING, daar niet van, maar ik wil nu langzamerhand ook wel eens ApplePay in Nederland).

  3. Origineel geplaatst door JWB
    Wel bijzonder dat je, eens de app te hebben geopend, de beveiliging niet meer werkt: noch Touch ID noch pincode.

    Volgens mij was dit al zo in iOS 9

  4. Als ze nou ook net zo snel zorgen dat het overgeschreven geld daadwerkelijk op iemands anders zijn/haar rekening staat.. doordeweeks duurt dit gewoon zeker 12 uur voordat het van ING naar Rabo is en in het weekend helemaal niks! ๐Ÿ‘Ž

  5. Origineel geplaatst door iChris74
    Als ze nou ook net zo snel zorgen dat het overgeschreven geld daadwerkelijk op iemands anders zijn/haar rekening staat.. doordeweeks duurt dit gewoon zeker 12 uur voordat het van ING naar Rabo is en in het weekend helemaal niks!

    Daar kan de ING niets aan doen! Lees dit er maar eens op na.

  6. @iChris74: Dat heeft niks met de ING te maken, maar met Equens. Die verzorgt overschrijvingen tussen banken. Als ik met de ING voor 15.30 geld overschrijf naar een andere bank, staat het 9 vd10 keer dezelfde dag nog op zijn/haar rekening.

  7. Goede app! Ben alleen benieuwd wanneer een belangrijke voor mij ontbrekende functie nou eindelijk eens wordt toegevoegd namelijk: inzicht in aankomende doorlopende incasso’s. De ING app heeft dit als enige app van de 3 grootbanken nog niet.

  8. @Kees: @Jeffrey: Van Rabo naar ING gaat wel snel.. van Rabo naar een ander ook direct, alleen ING dus niet (is mijn persoonlijke ervaring dan) ๐Ÿ™‚

  9. In het hele verhaal incl de reacties van de ING wordt niet duidelijk waarom alleen de ING hier last van heeft. Het verhaal is duidelijk, maar waarom hebben banken onderling geen last van het ‘verouderde’ systeem dat DNB gebruikt. Het kan dus duidelijk ook anders, en blijf ik toch met de conclusie dat de ING er WEL iets aan kan doen.

  10. Leuk, dit soort updates, maar bij de basisfuncties ontbreekt nog steeds het kunnen inplannen van een overboeking van een eigen spaarrekening naar een eigen betaalrekening. Andersom kan je het wel plannen. Wil ING soms niet dat ik geld makkelijk geld van mijn spaarrekening kan halen?

  11. @iChris74: Ik heb ABN en ING en bij mij duurt het exact even lang. Van ABN naar ING en vice versa

  12. Natuurlijk kan de ING wel wat aan doen aan die langzame overschrijvingen. Er zijn geen aapjes die het moeten overtypen of zo.
    Ze zijn toch lid van die equens en target2 clubjes? Belachelijk dat dit anno 2016 niet beter is geregeld maar ja klanten moeten niet zeuren, de banken weten wel wat goed voor ons is.

  13. Leuke updates en al, maar ik mis nu ING app op mijn Apple watch + geen glanses meer in te stellen… Ben ik de enige die dat heeft opgemerkt??? Beetje jammer dit. Vond het enorm handig!

  14. Zit nu al een half uur met de zakelijke technische helpdesk aan de lijn, op mijn 6s werkt de 3D Touch niet, ook niet na het openen en afsluiten, herstarten of opnieuw installeren van de app.

    De 1e reactie? Ow, maar dat wordt niet ondersteund op de 6s… duhhhh, welk toestel dan wel? :).

    #nowwewait

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.