ING Mobiel Bankieren met 3D Touch.

ING Mobiel Bankieren laat je nu sneller overschrijven dankzij 3D Touch

De Mobiel Bankieren-app van ING is verder uitgebreid met 3D Touch op het appicoon op de iPhone 6s. Hierdoor kun je direct een overschrijving doen, een betaalverzoek aanmaken of de scanner openen.

ING Bankieren icoonDe Mobiel Bankieren-app van ING (link) is vandaag uitgebreid met een handige functie voor de gebruikers met een iPhone 6s. De app is namelijk uitgebreid met 3D Touch, waardoor je via het appicoon snel naar bepaalde onderdelen in de app kunt springen. 3D Touch werkt alleen met Quick Actions vanaf het appicoon. Ook wat betreft het versturen van een betaalverzoek is er een verbetering doorgevoerd.

Makkelijker geld overmaken met 3D Touch in ING Mobiel Bankieren

3D Touch in de ING-app biedt drie verschillende opties: Overschrijven, Betaalverzoek en Scanner. Zodra je stevig op het appicoontje drukt en bijvoorbeeld Overschrijven selecteert, kom je eerst bij het inlogscherm. Na het inloggen kom je direct uit bij het juiste scherm om geld over te maken. Dit werkt ook voor de scanner- en betaalverzoek-opties.

ING Mobiel Bankieren met 3D Touch in de tour. ING Mobiel Bankieren met 3D Touch.

Over betaalverzoek gesproken: je kunt bij het aanmaken van een betaalverzoek nu ook een omschrijving toevoegen, zodat de ontvanger dit niet meer zelf hoeft te doen na het scannen van de QR-code. Je kunt een betaalverzoek aanmaken via de iOS-app, maar ook via de Apple Watch-app. Bij laatstgenoemde is het echter niet mogelijk om er een omschrijving bij te plaatsen.

De mogelijkheid om met een QR-code een betaalverzoek aan te maken verscheen begin april, terwijl de optie later werd uitgebreid naar de Apple Watch-app. In deze nieuwe update zijn volgens de ING verder nog verbeteringen aangebracht en zijn er meerdere bugs opgelost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2016, 13:32
Categorie Apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.