Meerdere ING Apple Pay kaarten met icoontjes

Reacties voor: Handig: ING Apple Pay-kaarten vanaf nu makkelijker te herkennen dankzij icoontjes

ING heeft een handige nieuwe functie voor Apple Pay-gebruikers die meerdere rekeningen hebben. Je kan nu namelijk zelf je Apple Pay-kaarten personaliseren met een icoontje, zodat ze makkelijker te onderscheiden zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Meteen ingesteld. Mooie toevoeging en is het nu meteen duidelijk wat de zakelijke en de privérekening is.
    Hopelijk pakt Bunq dit ook op. Want een icoon en een kleur om de kaart heen zou helemaal mooi zijn.

    • Bij Bunq kun je al enige tijd een kleur geven aan je betaalpassen. Een icoontje zou het nog nét iets eenvoudiger maken.

  2. Eindelijk. Simpele, maar super handige oplossing.

  3. Rabobank kom maar door met deze functie! Zo raar dat dit nog niet kan bij de banken. Klik nu regelmatig de verkeerde pas aan. Zo moeilijk is het toch niet? Icon, kleurtje, in ieder geval iets. Wil je toch in 1 oogopslag kunnen zien.

    • Origineel geplaatst door John

      Rabobank kom maar door met deze functie! Zo raar dat dit nog niet kan bij de banken. Klik nu regelmatig de verkeerde pas aan. Zo moeilijk is het toch niet? Icon, kleurtje, in ieder geval iets. Wil je toch in 1 oogopslag kunnen zien.

      Inderdaad.

      De Rabobank voegt automatisch de tekst Gezamenlijke rekening toe in de rechter bovenhoek aan een pas die hoort bij een en/of-rekening.
      Dit is (bij mijn rabopas van e/o rekening) niet zo!

  4. Dit is wel super handig. Helaas nog niet voor de credit cards van de ING, maar dat is niet zo erg want die gebruik ik toch veel minder om in de winkel mee te betalen.

  5. Super! Ook: eindelijk! Meteen ingesteld

  6. Fijn voor de Apple gebruikers… Helaas kan Android nog steeds ING niet gebruiken met externe Pay service zoals Google pay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.