Reacties voor: IKEA Tradfri bewegingssensor en Snelkoppelknop vanaf nu met HomeKit, update wordt uitgerold

IKEA heeft HomeKit-ondersteuning toegevoegd aan de bewegingssensor en Snelkoppelknop. Eerder konden wij al melden dat de update eraan zat te komen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Cool! Met dit soort updates wordt Tradfri steeds meer een grotere concurrent. Wat ik nu als gebruiker van IKEA Tradfri vervelend vond was dat niet alles ondersteuning heeft voor HomeKit, als dit nu via updates voor steeds meer producten en aansturingen komt wordt het een heel interessante speler op SmartHome gebied i.c.m. HomeKit!

  2. Hopelijk kun je binnenkort ook hun afstandsbedieningen toevoegen aan HomeKit.
    Kan ik daar mijn nanoleaf lampen mee bedienen

  3. Koppel je Ikea tradfri aan home-assistant 😉 https://www.home-assistant.io en er gaat helemaal een wereld voor je open geen hun meer nodig en alles fijnloos programmeerbaar.

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt na uitrol van de benodigde firmware-update.

  5. @Sander: Of aan HomeBridge, ik heb hier enkele Ikea lampen aan gekoppeld die aan de Hue bridge hangen en Nest cam en Nest deurbel en iRobot stofzuigers (boven en benden lui.) en de Braava jet m6 dweil 🙂

    https://homebridge.io/

  6. Wat een fijne update! Als de lampen nu ook nog eens geschikt worden voor adaptive lightning, zou het helemaal top zijn. Iemand daar al wat over gehoord?

  7. Ik heb de eerste generatie bewegingssensor van Ikea. En na de update is deze ook zichtbaar in HomeKit. Maar beweging detecteren vanuit HK doet ie niet. Dus voor HK automatiseringen nutteloos.

  8. Hallelujah, weer zo’n prut kwaliteit Tradfri update. Na het updaten weer 6 lampen op ‘geen reactie’ ben nu echt klaar met dit k*t merk.

  9. Origineel geplaatst door Swen
    @Sander: Of aan HomeBridge, ik heb hier enkele Ikea lampen aan gekoppeld die aan de Hue bridge hangen en Nest cam en Nest deurbel en iRobot stofzuigers (boven en benden lui.) en de Braava jet m6 dweil 🙂

    Bij homeassistant is het allemaal ff gebruiksvriendelijker en je heb geen bridges meer nodig van hue of tradfri alles aan homeassistant en gaan.

  10. Origineel geplaatst door Sjoerd
    Wat een fijne update! Als de lampen nu ook nog eens geschikt worden voor adaptive lightning, zou het helemaal top zijn. Iemand daar al wat over gehoord?

    Ze zijn er mee bezig! Een medewerker van IKEA heeft dat in deze Reddit post laten weten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.