Reacties voor: iGroupEmail na drie maanden toch in App Store

iGroupEmail is een applicatie waarmee je e-mailberichten naar meerdere geadresseerden kunt sturen. Je kunt contactpersonen voorzien van labels en ze daarna in één keer invullen als geadresseerde van een mailtje.
Lees het complete artikel → iGroupEmail na drie maanden toch in App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Wat een foeilelijk icoontje.

  2. “De aangepaste applicatie werd onder de naam iGroupMail afgelopen januari weer opnieuw aangeboden, maar afgekeurd vanwege een technische fout.”

    en daarna

    “In de App Store is overigens al applicatie aanwezig met vrijwel dezelfde naam: iGroupMail.”

    Ik kanniet meer volgen…

  3. Hoezo niet, albir? In welk opzicht zijn die zinnen dan met elkaar in tegenspraak?

  4. @Maarten:

    igroupmail is ooit een keer ingediend, maar afgekeurd. en dan kan er zomaar een andere ontwikkelaar een soortgelijke app in de store gooien met exact dezelfde naam ?

  5. Die doet hetzelfde en kost hetzelfde, maar is gemaakt door een Duitser.

    Haha! Geniaal.

  6. @albir:

    Is het niet zo dat juist omdat dat programma van die duitser deze naam heeft, dat de app van Edwin niet goed gekeurd kan worden, omdat die duitser het progamma eerder heeft ingediend, en het dus niet mogelijk is om een programma in te dienen met een naam gelijk aan een al bestaande app….

  7. Origineel geplaatst door Rian
    Wat een foeilelijk icoontje.

    Meestal ben ik diegene die vooal in de reviews in de apple store die een stellige mening heeft over icoonjes van apps. Maar hier moet ik toch zeggen dat ik deze nog wel vind passen bij het prg en nog niet eens misplaatst vindt op mijn springboard. Kwestie van goed wegzetten tussen anderen apps voor het oog 😉

  8. Het stomme van de appstore is, dat ik een applicatie kan indienen bij iTunes die heet Super Apen Ball, terwijl als de applicatie installeert hij gewoon Super Monkey Ball heet.

    De naam in iTunes en op je iPhone hoeven niet overeen te komen.

  9. Ik typ de adressen tijdens een groepsmail wel handmatig in.. :p M’n springboard is al vol genoeg 😉

  10. Hoi ik las de reacties en dacht: even toelichten. Toen ik de applicatie begon te bouwen was er geen App met soortgelijke naam. De functionaliteit zoals ik die heb opgezet was ook niet aanwezig.

    Toen ik ging aanleveren en deze week dus ging kijken of mijn App al verkoopbaar was zag ik ook pas dat de naam iGroupMail (zonder E voor email) aanwezig was. Helaas het zij zo.

    🙂

  11. Hartstikke leuk, maar dit is een heel summiere toevoeging die standaard aanwezig zou moeten zijn.
    Had dit ook gewoon in mn n72!
    Ik ga dus niet weer een extra pictogram op mn springboard plaatsen wat dubbele functionaliteit + een summier extratje biedt.
    Ik wil gewoon 1 mail programma, meer heb niet nodig… :S

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.