Reacties voor: iCulture zet de beste jailbreaktweaks en Cydia-apps voor iOS 6 op een rij (jailbreak)

iPhoneclub heeft de beste tweaks en Cydia-apps voor iOS 6.x op een rij gezet. Denk aan tools als SBSettings, BiteSMS en Auxo, maar ook Springtomize en Winterboard. De draad kwijt? Wij helpen je op weg met de beste jailbreak tweaks!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ben benieuwd, ik zit te wachten op leuke tweaks.

  2. Bedankt iCulture! Heb net de App-switchtweak “Auxo” geinstalleerd op mijn iPhone 5 en ben er erg blij mee. Waar ik echter minder blij mee ben is dat apps openen vanuit Siri niet meer werkt na de jailbrake (met Evasion). Althans bij mij niet. Ik krijg de melding: “You dont seem to have een app named” (en dan wordt de naam van de app genoemd: “YouTube”, “Clear” enz). Hebben meer mensen hier last van? Ik weet niet of ik deze vraag hier mag/moet stellen maar zo niet voel je dan vrij om deze reactie te verwijderen.

  3. @illyrian: ik heb het voor je getest en inderdaad YouTube openen lukt niet. Maar alle andere app’s die ik probeer, worden wel geopend.

  4. Bedankt voor je reactie (en het testen) N1mber! Vreemd, bij mij opent Siri geen enkele app. Ook niet de stock-apps van Apple. Overweeg nu om de jailbreake alleen hierom te verwijderen, terwijl ik er eerst zo blij mee was (vooral dankzij de leuke tweaks/apps in het lijstje van Paul Pols).

  5. @illyrian: Bij mij openen alle apps via Siri, ook iphone 5, ook YouTube. Alle Cydia updates geïnstalleerd?

  6. Bedankt!! Was al lange tijd op zoek naar goede tweaks en gratis.
    zeker screen extender is super eindelijk voor elke app een goed formaat!

  7. Hallo Remco, Ja, alle updates in Cydia heb ik geïnstalleerd. Ik heb na de jailbreake AssistantExtensions (een tweak die de Siri-mogelijkheden flink uitbreidt voor mensen die het niet kennen) geïnstalleerd en ik dacht dat het daar mee te maken had. Heb de tweak inmiddels verwijderd, maar het lukt nog steeds niet. Ik weet nu niet of ik de enige ben of dat er meer mensen zijn dit dit probleem ervaren. Heb wat op internet rondgekeken en er zijn mensen die zelfs zonder een jailbreake dit probleem hebben. Heel vreemd.

  8. Ik mis nog een van de grote voordelen van een jailbreak, de mogelijkheid van het installeren van swipeselection. Onbegrijpelijk waarom Apple dit nog niet zelf heeft geïmplementeerd!

  9. Direct na de jailbreak mijn intelliscreen een upgrade gegeven.
    Dit blijft voor mij de reden om een jailbreak uit te voeren. De rest is leuk maar dit is een must!!!!

  10. Social media buttons ontbreken onder dit artikel.

    @discussies hierboven
    Maak een topic aan op het forum 😉

  11. @iPhoneclub
    In plaats van de spreadsheet, zou ik aanraden de lijst op ons forum te gebruiken. Die is ten minste zeker weten voor 6.1 en niet voor 6.0.

    Tip: Activator kun je bijvoorbeeld ook gebruiken om de volumeknoppen in te zetten voor muziek, daar is geen aparte tweak voor nodig 😉

  12. Ik vind alleen f.lux een irritante tweak. hij dimt het scherm wel maar met een irritante horizon filter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.