PhoGo: iPhone-case met zonneklep voor fotografen

De PhoGo is een iPhone-case met statiefhouder, bevestigingspunt voor lenzen en een zonneklep. Groot nadeel is dat je alle bijkomstigheden moet kopen.

PhoGoDe makers van DiffCase hebben een nieuwe iPhone-case speciaal voor fotografen gemaakt. De PhoGo heeft een universele statiefhouder, bevestigingspunt voor lenzen en een aparte, bevestigbare zonneklep voor het iPhone-scherm. Die laatste maakt het makkelijker om het onderwerp dat je fotografeert op het scherm te bekijken bij fel zonlicht. De statiefhouder kan worden gebruikt in combinatie met de Cinema Rig (DiffCage), een houder waardoor je bijvoorbeeld een microfoon bij je iPhone kan schroeven.

De PhoGo wordt verkocht voor 30 dollar, maar voor dat bedrag krijg je enkel de hoes. Een zonneklep kost je 12 dollar, terwijl de bijpassende lenzen 49 dollar kosten. De Cinema Rig is met een prijskaartje van 89 dollar het duurste van de set. Hierdoor kan de PhoGo een vrij dure oplossing zijn. Ter vergelijking: Photojojo verkoopt iPhone-lenzen die je met een magneet bevestigt voor 49 dollar, waarbij je geen bijbehorende iPhone-case nodig hebt. Het is bij de PhoGo echter mogelijk om andere kleine lenzen aan je iPhone te verbinden met behulp van een adapter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 13:45
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.