iCulture zet de beste jailbreaktweaks en Cydia-apps voor iOS 6 op een rij (jailbreak)

iPhoneclub heeft de beste tweaks en Cydia-apps voor iOS 6.x op een rij gezet. Denk aan tools als SBSettings, BiteSMS en Auxo, maar ook Springtomize en Winterboard. De draad kwijt? Wij helpen je op weg met de beste jailbreak tweaks!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone5-cydiaEen jailbreak uitvoeren is nog maar het begin. Daarna ga je aan de slag gaan met het ontdekken en installeren van allerlei tweaks en Cydia-apps. Weet je niet waar je moet beginnen? iCulture helpt je op weg met een overzicht van de beste tweaks en apps voor jailbreakers.
Je vindt ze in Dossier: beste tweaks en apps, geschreven door Paul Pols (@paulpols). Dit is een nieuw dossier op onze website waarbij de tweaks zijn ingedeeld per categorie, zodat je snel kunt zien welke je moet hebben. We beginnen met een overzicht van populaire jailbreaktweaks die iedereen eens moet proberen, zoals SBSettings en Auxo, BiteSMS en TetherMe. Maar we geven ook tips hoe je Chrome als standaardbrowser instelt op de iPhone en hoe je je homescreens aanpast met animaties, andere iconen en thema’s. Daarnaast hebben we nog twee interessante dossiers voor beginnende jailbreakers:


De informatie in die twee laatstgenoemde dossiers is eerder al eens in de vorm van gewone artikelen op iPhoneclub verschenen. Omdat die content de situatie op het moment van publicatie beschrijft en niet meer zo vaak actief wordt bijgewerkt hebben we de jailbreakhandleiding en informatie over voor- en nadelen van jailbreaken op een centrale plek neergezet, zodat je altijd weet waar je de meest actuele ontwikkelingen kunt vinden. De informatie in de dossiers zal – net als onze andere dossiers – regelmatig worden bijgewerkt aan de nieuwste situatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.