iCulture Weekly #12: creatief met mixtapes, fotobewerking en zelf muziek maken

In iCulture Weekly van deze week: een app waarmee we teruggaan naar de tijd van cassettebandjes en mixtapes. Ook laten we zien dat je ook met een doorsnee idee succes kunt hebben op Kickstarter.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iculture weekly introDeze week in iCulture Weekly, de wekelijkse app-show van Fast Moving Targets en iPhoneclub/iPadclub en mede mogelijk gemaakt door KPN: een app om foto’s te bewerken, een app waarmee je icoontjes op je startscherm kunt zetten en een app waarmee we teruggaan naar de jaren 80 van de cassettebandjes en de mixtapes. Ook laten we zien hoe je met een niet-zo-heel-spectaculair idee toch enorm succes bij Kickstarter kunt boeken. De bekende Nederlander hebben we deze keer ingeruild voor een uitgebreide demonstratie van Garageband.

Veel mensen weten wel ongeveer wat je met Garageband kunt doen, maar in een demo laten we zien hoe je nou eigenlijk de basis voor een muzieknummer met meerdere instrumenten maakt – ook als je misschien niet zoveel talent hebt.

iCulture Weekly is de wekelijkse app-show van Fast Moving Targets en iPhoneclub/iPadclub en mede mogelijk gemaakt door KPN.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2012, 21:37
Categorie Achtergrond
Onderwerpen fast moving targets, iculture weekly, Podcast, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.