iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 31 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 31 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoZit jouw iCloud-opslagruimte altijd vol? Dan is er goed nieuws, want Apple biedt nu ook opslagruimte van 2TB aan. Verder lees je meer over de Dropbox-hack uit 2012, heeft Pebble haar app flink vernieuwd en is er meer nieuws over welke apps straks met iOS 10 werken met Siri. We sluiten de dag natuurlijk niet af zonder verse geruchten over de iPhone 7, maar ook de iPhone van 2017 komt nog om de hoek kijken. En als je fanatiek gebruiker was van agenda-app Sunrise, dan is er slecht nieuws: de app stopt vandaag. Maar zijn er wel alternatieven? Dat en nog veel meer in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Reddit officiele app Nederlandse App Store

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Reddit (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Je kunt in reacties nu gebruikmaken van de spoiler-tag. Daarnaast zijn er nog meer verbeteringen doorgevoerd.
  • Genius Scan - PDF Scanner (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Genius Scan heeft een grote update gekregen. De scan-technologie is flink verbeterd en met Magic Mode wordt automatisch een scan gemaakt. Met de Batch Mode kun je in enkele seconden heel veel pagina’s scannen en daarnaast is de app voorzien van een nieuw likje verf.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.