Where Cards Fall game trailer

Where Cards Fall is de opvolger van het succesvolle spel Alto’s Adventure

De eerste trailer van Where Cards Fall is uit. Na het succes van Alto's Adventure laten de makers je dit keer huizen bouwen van kaarten, om ze vervolgens plat te gooien en opnieuw op te bouwen.

De eerste trailer van Where Cards Fall is uitgekomen. Er wordt nu al reikhalzend naar de game uitgekeken, omdat het afkomstig is van de makers van het succesvolleAlto’s Adventure. In spel ga je een huis van kaarten bouwen, daarna omgooien en het op een andere manier weer opbouwen. Maar daar zit wel een reden achter.


Where Cards Fall: huizen bouwen, omgooien en herbouwen

In het spel is het de bedoeling om huizen en gebouwen te bouwen met kaarten. De ‘House of Cards’ maak je voor de verschillende karakters in de game en zal niet alleen als huis fungeren, maar ook voor andere doeleinden.

Where Cards Fall game trailer

Wanneer je een huis hebt gemaakt kan je hem net als een echt kaartenhuis makkelijk laten instorten om het vervolgens op een andere manier te herbouwen. Nu klinkt dat nog een beetje vaag, want waarom zou je moeite doen een huis te bouwen om het vervolgens weer te moeten herbouwen? Maar de makers hebben aangegeven dat je in het spel andere karakters leert kennen met ambities om een kaartenhuis te bouwen. Aan jou de taak om daaraan te voldoen.

Visueel is er in ieder geval veel moeite gestoken in de game. In Alto’s Adventure raakten wij niet uitgepraat over het fenomenale design, en na het zien van de trailer verwachten we dat Where Cards Fall dat wel eens kan overtreffen. De game staat gepland voor 2017, op de officiële website van de game kan je op de hoogte blijven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 augustus 2016 om 21:46
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.