Beosound 2

Bang & Olufsen komt met twee stijlvolle, prijzige speakers

Het Deense bedrijf Bang & Olufsen (B&O) heeft twee nieuwe speakers uitgebracht. De BeoSound 1 en 2 zijn beide van aluminium en zijn kegelvormig. Aan deze stijlvolle en strakke speakers hangen wel flinke prijskaartjes.
Thijs van Nieuwenhuizen - · Laatst bijgewerkt:

beosound 1Het Deense bedrijf Bang & Olufsen (B&O) heeft twee nieuwe speakers uitgebracht. De BeoSound 1 en 2 zijn beide van aluminium gemaakt en zijn kegelvormig. Door deze vorm kunnen de speakers geluid produceren over de gehele 360 graden. Je kan deze twee speakers gebruiken met Apple’s AirPlay, Google Cast, de BeoMusic-app en Bluetooth.

BeoSound 1 en 2

De BeoSound 1 is draadloos en draagbaar. De grotere en krachtigere BeoSound 2 moet wel continu aan het stopcontact en is niet draagbaar. De batterijduur van de BeoSound 1 is maximaal zestien uur wanneer het volume op een gemiddelde stand staat. Op vol volume gaat de speaker nog maar vier uur mee. De twee BeoSound kunnen bediend worden via Spotify, Deezer en TuneIn. Deze drie diensten streamen direct naar de speaker toe. Doordat het niet via je iPhone wordt gestreamd, bespaar je hiermee de batterij van je telefoon. Je kan dan ook gerust even bellen of een spelletje spelen zonder dat de muziek stopt.

Beosound 2

Bediening
Dankzij de BeoLink Multiroom-technologie is het mogelijk om de verschillende speakers van B&O met elkaar te koppelen. Daarmee kan je de muziek in elke ruimte bedienen vanaf je iOS-device of op de speaker zelf. Door te tikken en te swipen bovenop de speaker kan je de muziek bedienen zonder gebruik te maken van je telefoon. Het volume harder en zachter zetten kan via de draaiknop bovenaan de BeoSound. De BeoSound 2 bevat totaal 102 Watt aan speakervermogen terwijl de BeoSound 1 het moet doen met 60 Watt.

Beosound 1

Prijzig
Aan deze stijlvolle en strakke speakers hangen wel een flinke prijskaartje. De BeoSound 1 is verkrijgbaar voor 1.295 euro en de BeoSound 2 voor 1.695 euro (exclusief verzendkosten). De liefhebbers moeten nog even wachten tot oktober. Dan zijn de eerste BeoSounds beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2016, 12:36
Categorie Accessoires
Onderwerp speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.