iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 27 juni 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 27 juni? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op de dag dat Duitsland uit het WK ligt, gooit ook een andere partij de handdoek in de ring: Samsung. Na zeven jaar zware juridische strijd met Apple stoppen de rechtszaken. Die draaiden om de vraag of Samsung nu eigenlijk het design van de iPhone heeft gekopieerd en het antwoord daarop klonk al in 2012: ja. In de jaren daarna is er gestreden over de vraag hoeveel geld Apple nu eigenlijk van Samsung tegoed had. Er was nog meer goed nieuws vandaag: Apple heeft een YouTuber ingeschakeld om aan VR-projecten te werken en je kunt een dag eerder dan gepland aan de slag met Pokémon Quest. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Delta Investment Tracker (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - My Delta: een nieuwe manier om je portfolio te delen met je familie, vrienden en volgers. Ook zie je je transactiegeschiedenis.
  • Flic App (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Nieuwe Hub-actie, namelijk geluid afspelen.
  • Gboard: het Google-toetsenbord (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Er zijn drie nieuwe camera-effecten toegevoegd voor de functie ‘Een gif maken’ en ondersteuning voor Hausa, een Afrikaanse taal.
  • Infuse • Video Player (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/TV, iOS 14.0+) - Selecteer de Plex-afspeellijsten die je wilt scannen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Laatste aflevering-knop om snel te springen naar de meest recente aflevering van een serie.
  • Amazon Alexa (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Nu met spraakbediening.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.