iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 26 september 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 26 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op deze zonnige woensdag lees je op iCulture weer enkele handige tips, nieuwtjes en overzichten. Zo hebben we Apple’s reparatieprogramma’s op een rij gezet, zodat je in één oogopslag kan zien voor welke gebreken je nog in aanmerking komt voor een gratis reparatie. We hebben ook de 10 verbeteringen van de Apple Watch Series 4 voor je op een rij gezet, zodat je meteen ziet welke echte nieuwe functies er in zitten ten opzichte van de vorige modellen. Ook geven we tips als je op je iPhone slecht verstaanbaar bent en blijkt dat Apple bespaart op 3D Touch-onderdelen voor de iPhone XS Max. En wat is de datum van het iPad-event 2018? Dat en meer lees je in deze gloednieuwe iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

iCulture op Instagram
Volg je ons al op Instagram? We plaatsen daar handige uitlegfilmpjes en zijn voorzichtig begonnen met Instagram Stories! 🙊 → Volg ons hier!

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Payconiq - Mobiel betalen (gratis, iPhone, iOS 11.0+) - Ken je Payconiq nog? Je kan daar nu ook een betaalverzoek voor je vrienden aanmaken.
  • YouTube (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Nu met HDR-ondersteuning voor iPhone XS and XS Max, maar nog geen 4K
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De nieuwe tekenapp van The Iconfactory, bekend van Twitterrific. Nu op de iPhone!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.