Apple October 2018 event

iPad event 2018 op 30 oktober: Apple verstuurt uitnodigingen

Het is officieel: Apple heeft zojuist het iPad-event 2018 aangekondigd en de uitnodigingen voor de media verstuurd. Het event vindt plaats op dinsdag 30 oktober in New York.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Datum iPad oktober-event bekend: 30 oktober

We zaten er al op te wachten, maar Apple heeft nu eindelijk de uitnodigingen voor het aankomende iPad oktober 2018-event de deur uit gedaan. Tijdens dit evenement verwachten we onder andere de nieuwe iPad Pro, een nieuwe MacBook Air en nog veel meer. Het was even spannend wanneer het event georganiseerd zou worden, maar nu is dus het hoge woord eruit. Op dinsdag 30 oktober 2018 om 15:00 Nederlandse tijd staan Tim Cook en zijn collega’s weer op het podium om de nieuwste aankondigingen te doen. In onze round-up van verwachtingen van het oktober-event lees je meer over de verwachte aankondigingen.


Ben je benieuwd naar de uitnodiging van het event? Hieronder zie je één van de uitnodigingen zoals die naar nieuwsmedia verstuurd is. Als je naar apple.com/apple-events/ gaat, krijg je steeds een andere afbeelding te zien. Sterker nog: iedereen heeft een andere uitnodiging gekregen. Een selectie van de verschillende uitnodigingen van het 30 oktober-event vind je in ons aparte artikel.

Apple October 2018 event

Wat kun je van iCulture verwachten?

apple keynoteBij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Alles over de nieuwe iPad Pro, Macs en andere nieuwe producten vind je op de site terug in uitgebreide artikelen zodra het nieuws bekendgemaakt wordt. Zo houden we je op de hoogte van alle onderwerpen die tijdens de presentatie langskomen en je kunt meteen meepraten met andere iCulture-lezers in de reacties onder de artikelen. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Via ons Twitter-account @iCulture en onze iCulture-app doen we ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Is er een livestream?
Voor veel mensen een belangrijke vraag: Is er een livestream? Dat verwachten we wel, al heeft Apple dat nog niet officieel bekendgemaakt. Het enige ‘bewijs’ tot nu toe is dat er een verwijzing naar de livestream wordt gedaan op het moment dat je het event toevoegt aan je agenda.

Je kan het Apple-event live kijken op verschillende manieren. Dit zal dus om 15:00 Nederlandse tijd zijn. Dit heeft ermee te maken dat het evenement plaatsvindt in een andere tijdzone dan gebruikelijk (New York) en bovendien is dan al de wintertijd in Europa ingegaan, terwijl dat in de VS nog niet zo is.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 18 oktober: Het is officieel: dinsdag 30 oktober!
  • 2018 - 17 oktober: We hebben dit artikel bijgewerkt met de nieuwste info.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2018, 8:50
Categorie Apple
Onderwerpen apple event, datum, event
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.