iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 21 september 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 21 september 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag mochten ontwikkelaars aan de slag met de eerste beta voor iOS 10.1 met daarin de nieuwe portretmodus voor iPhone 7 Plus. Verder is er een gerucht over autofabrikant McLaren en hebben we weer een aantal handige tips, bijvoorbeeld om de helderheid van je iPhone 7-scherm te verbeteren of de kleurtint aan te passen. Dat en nog veel meer las je vandaag op iCulture, hieronder samengevat in deze nieuwste iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Tinder Stacks

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Tinder (Gratis + IAP, iPhone/TV, iOS 15.0+) - Tinder introduceert de speciale iMessage-app Tinder Stacks waarmee je zelf allerlei polls kunt maken. Uiteraard stem je met de bekende veegbeweging.
  • Spark Mail + AI: Email Inbox (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - E-mail-app Spark is bijgewerkt voor iOS 10 met rijke notificaties en ondersteuning voor de nieuwe Scribble-functie.
  • Trello (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Ook Trello werd bijgewerkt en geeft je met de nieuwe widget rechtstreeks toegang tot recente borden vanuit het Berichtencentrum.
  • Messenger (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - In Messenger voer je nu ook audiogesprekken via de Telefoon-app in iOS 10 en VoIP-gesprekken via CarPlay.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.