iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 28 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 28 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op deze koude woensdag publiceerden we onze HomePod review. Hoe hebben wij Apple’s slimme speaker ervaren en wat kan er beter? Alle antwoorden op je vragen vind je terug in de (video)review van de HomePod. Daarnaast was er natuurlijk ook nog nieuws, zoals de nieuwe tijd- en locatiestickers voor WhatsApp, concludeert de Consumentenbond dat de kwaliteit van refurbished iPhones tegenvalt en kan de Apple Watch nu skiprestaties meten met een viertal apps. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag van woensdag 28 februari!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Restaurant: tafeltje reserveren

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • TheFork- reserveer restaurant (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Nieuwe en verbeterde zoekfunctie voor de restaurant-app IENS.
  • Google Drive - online bestands (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Google Drive bekijk je nu de voorbeeldweergave van twintig bestandsindelingen, zoals CSV, PSD en SVG.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.