Personages in My Tamagotchi Forever.

Ei-ndelijk 🥚: My Tamagotchi Forever nu beschikbaar op iPhone en iPad

Speelde jij vroeger ook met de Tamagotchi? 's Werelds meest beroemde huisdier is nu weer speelbaar op de iPhone en iPad. My Tamagotchi Forever viert de twintigste verjaardag van de serie met een heel nieuw deel.

Tegenwoordig hebben we de Fidget Spinner of de Squishy, maar in de jaren negentig speelde iedereen met de Tamagotchi. Met dit kleine apparaatje had je je eigen virtuele huisdier in de palm van je hand. Nu kan dat ook weer op je iPhone en iPad, want My Tamagotchi Forever is nu beschikbaar.

Update 15 maart 2018: My Tamagotchi Forever is nu beschikbaar in de App Store. De game is gratis te downloaden.

My Tamagotchi Forever op 15 maart

In My Tamagotchi Forever zorg je voor een klein virtueel figuurtje met de naam Tamagotchi. Je geeft hem te eten, maakt hem schoon en speelt een spelletje met hem. Tot zover klinkt dit net als het spelletje dat iedereen nog kent, maar daar houdt de vergelijking wel op. My Tamagotchi Forever biedt namelijk nog veel meer. Je kan in de game meerdere minigames spelen en je Tamagotchi laten uitgroeien tot verschillende types. De manier hoe je hem verzorgt bepaalt uiteindelijk hoe je Tamagotchi zich gedraagt en eruit komt te zien.

Uiteindelijk wordt je Tamagotchi volwassen en gaat deze een heus beroep uitoefenen, zoals een detective, rockster of wetenschapper. Ook nieuw is dat je deze game samen kan spelen met je vrienden. In de app kun je andere Tamagotchi-spelers toevoegen en zo de scores met elkaar vergelijken. Een ander aspect is het delen van jouw speciale Tamagotchi-momenten op social media. Behalve de gameplay is ook de stijl van de game geëvolueerd naar 2018. Het spel ziet er kleurrijk uit en kent verschillende personages. Qua presentatie heeft de game wel wat weg van Animal Crossing: Pocket Camp, Nintendo’s Fabeltjeskrant-achtige simulatiegame. My Tamagotchi Forever is in principe gratis te spelen, maar bevat wel in-app aankopen om meer content vrij te spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.