Slimme portemonnee Volterman heeft ingebouwde powerbank

Iedereen sleept wel een portemonnee met zich mee. In de basis heeft zo’n geldmapje echter weinig functionaliteit meer, vooral nu we steeds meer contactloos betalen. De laatste tijd zijn er echter een aantal mooie concepten op de markt gebracht die flink wat slimme functies toevoegen. Zo ook de Volterman.

Steeds minder mensen hebben cash bij zich, omdat betalen met een pinpas of creditcard veel gemakkelijker is, al dan niet contactloos met je pas, smartwatch of smartphone. In de tussentijd dragen velen van ons nog een portemonnee met zich mee. Die kan soms wat overbodig aanvoelen, maar dat wil niet zeggen dat ‘ie dat echt hoeft te zijn.

Slimme portemonnee van Volterman

Het team van Volterman is op IndieGoGo een project gestart dat op moment van schrijven al 2,5 miljoen dollar aan investeringen heeft opgehaald. Daarmee is het doel om “de meest veelzijdige slimme portemonnee” op te markt te brengen al ruimschoots gehaald. Het is nog altijd mogelijk om te investeren in het project en met flinke korting een Volterman te krijgen, die wordt geleverd als het project een succes is.

De Volterman is een portemonnee die van een aantal nuttige functies voorzien is. Afhankelijk van het model, zit er een ingebouwde powerbank met capaciteit van tussen de 2.000 en 5.000 mAh in. Die kan je iPhone dus minstens één keer helemaal volladen als dat nodig is. Daarnaast is de slimme portemonnee voorzien van een afstandsalarm. Als je te ver uit de buurt bent, ontvang je een waarschuwing op je telefoon.

Er zit ook een GPS-tracker in, zodat als je hem kwijt raakt, of als ‘ie gestolen is, je hem via de iOS-app kan vinden. Als je Volterman daadwerkelijk gestolen wordt, zit er een kleine camera in. Die kan je via de mobiele app inschakelen, zodat je foto’s van de dief kan maken.

De Volterman is gemaakt met echt leer, maar indien gewenst ook van namaakleer. Verder zijn er drie stijlen om uit te kiezen: een basisportemonnee met enkel ruimte voor pasjes, een traditionele uitvouwbare portemonnee en een grotere reisportemonnee waar ook je paspoort in past. Elk van de modellen beschikt over dezelfde technologische snufjes en maakt het mogelijk om je iPhone op te laden.

De kleinste Volterman kost 115 dollar (99,31 euro). De uitvouwbare 169 dollar (145,94 euro) en de reisportemonnee 179 dollar (154,58 euro).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2018, 14:00
Categorie Accessoires
Onderwerp portemonnee
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.