iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 8 oktober 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 8 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het was vandaag een rustige maandag, maar het venijn zat hem in de staart. Apple bracht namelijk iOS 12.0.1 uit, een bugfixupdate voor iedere iPhone en iPad die geschikt is voor iOS 12. In iOS 12.0.1 lost Apple onder andere het oplaadprobleem op en ook de 123-knop op de iPad is weer terug naar de oorspronkelijke plek. Ander nieuws vandaag: Apple stopt met de Lightning-naar-30-pins-adapter en we hebben onze verwachtingen voor het iPad-event op een rij gezet. Wat kun je in oktober nog verwachten? En als je denkt dat je een Apple Pay-hint hebt ontdekt, lees dan eerst ons artikel maar eens. We publiceerden vandaag ook veel tips. Zo lees je alles over Wi-Fi op de Apple Watch, dat in watchOS 5 nog veel makkelijker geworden is. En hoe activeer je YouTube Premium Family? Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

iCulture op Instagram
We zijn lekker bezig op Instagram! Volg je ons daar al? We plaatsen handige uitlegfilmpjes en Instagram Stories! 🙊 → Volg ons hier!

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Halide Mark II - Pro Camera (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - Nieuwe Smart RAW-functie in Halide op de iPhone XS.
  • bunq (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Je kan iemand uitnodigen om bunq Premium te gebruiken met een maximum van €100 per maand.
  • Yoink - Improved Drag and Drop (€6,99, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Yoinks 2 werkt nu met iCloud voor synchronisatie, Siri Shortcuts en meer.
  • 9292 reisplanner OV + e-ticket (Gratis, iPhone, iOS 15.0+) - Eindelijk: iPhone X(S)-ondersteuning voor 9292.
  • Netflix (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 16.0+) - Netflix is qua scherm aangepast voor de iPhone XS Max.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.