iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 5 september 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 5 september 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet Apple-event komt met rasse schreden dichterbij en dat is te merken aan de artikelen op iCulture vandaag. Zo blikten we alvast voor uit naar een glimmend zwarte iPhone 7 en lekten er mogelijke benchmarks uit van de iPhone 7. Maar er was meer: zo betogen we waarom de iPhone 7 helemaal geen nieuw design nodig heeft en kun je straks niet meer bij Apple terecht voor de reparatie van je iPhone 4. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Bragi beloofde in Cupertino nieuwe oordopjes te gaan aankondigen. Het blijkt te gaan om de Bragi The Headphone, maar er is geen enkel verband met Apple. Behalve dan de aanstaande aankondiging van de iPhone 7 – en dat is geen toeval.
  • De DxO One Camera krijgt nieuwe functies en accessoires, zoals een waterdichte case waarmee je ook kunt zwemmen.
  • Met Procreate kun je prachtig tekenen en schilderen op de iPad. Met een werkgroep en presentatie vanuit HCC!Apple kom je in contact met gelijkgestemden.

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:
PhotoMath met handschriftherkenning

  • Photomath (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Nu met handschriftherkenning en nieuwe wiskunde-engine.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - AutoWeek bevat een nieuwe videospeler, zodat je ook op een 3G-verbinding kunt kijken.
  • Skype voor Bedrijven (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Skype voor Bedrijven bevat nu VbSS (Video-based Screen Sharing, scherm delen op basis van video) op je mobiele apparaten.
  • trivago: Vergelijk hotelprijze (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Zoekhistorie wissen en favoriete hotels voorzien van een hartje.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ja, het bestaat nog. Verbeterde camerafunctie met nieuwe filters.
  • ProCamera. Pro foto en camera (€17,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.1+) - Grote update met compleet opnieuw ontworpen Crop Tool.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.