Put2Go iPhone aan de lader

Put2Go gaat je iPhone makkelijker opladen in de auto

De Put2Go is een magneet en tevens een auto-oplaadstation voor je iPhone. Door een magnetisch plaatje met een dun Lightning-kabeltje te plaatsen in je iPhone-hoes, is het mogelijk om je telefoon draadloos op te laden.

Wanneer en of Apple met een iPhone komt die je draadloos kan opladen, is nog de vraag. Kleine initiatieven hebben daardoor de kans om Apple voor te zijn. Zoals bij de Put2Go, die ervoor zorgt dat je in de auto geen kabel meer in je iPhone hoeft te steken.

Put2Go iPhone aan de lader

Put2Go

Met een Kickstarter-project hopen de makers van Put2Go genoeg geld op te halen om het idee te verwezenlijken. De Put2Go is een magneet en tevens een oplaadstation. Je kan hem bijvoorbeeld plaatsen op het ventilatierooster in de auto, net zoals de Kenu AirFrame. Via een kabel sluit je hem aan op de sigarettenaansteker, dus helemaal draadloos is het niet (maar dat is bij vrijwel alle draadloze opladers het geval).

In de iPhone-hoes plaats je een magnetisch plaatje, dat met een dun kabeltje verbonden is met je Lightning-connector. Via de oplaadstation en het magnetisch plaatje wordt er stroom toegevoerd naar je iPhone. Je hoeft dus niet meer de Lightning-kabel erin te steken als je wilt opladen.

Put2Go in motion

Oplaadmogelijkheden
De Put2Go is niet alleen te gebruiken in de auto. Hij is ook met een speciale dock te bevestigen, die je apart kunt bijbestellen. Wil je je iPhone in huis gewoon opladen, dan kan dat op twee manieren. Via een magnetische adapter die je aansluit op je gewone Lightning-oplader, of door de Put2Go uit je Lightning-connector te halen en te vervangen door een gewone Lightning-kabel.

Voor de prijs van 59 dollar heb je een Put2Go in huis, inclusief verzendkosten. Je krijgt gratis een houten dock voor thuis erbij omdat ze al meer dan 100.000 dollar hebben opgehaald. Wordt dit meer dan 200.000 dollar, dan krijg je een magnetische adapter erbij. In november beginnen de makers met het versturen van de Put2Go.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2016, 9:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen auto, kickstarter, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.