iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 30 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 30 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoGroot nieuws vandaag in de wereld van de Apple Premium Resellers: Amac neemt alle vestigingen van iCentre over. Hierdoor verdwijnt er weer een bekende naam uit het straatbeeld. Op het gebied van apps was er ook het één en ander. Zo kwam Telegram vandaag met telefoongesprekken, zodat je je contacten ook kunt bellen. Twitter voerde daarnaast een wijziging door, waardoor gebruikersnamen bij antwoorden niet meer meetellen. Er was ook slecht nieuws, want Numbers-gebruikers klagen over de vernieuwde iOS-app. Bovendien kijken we vandaag naar de binnenkant van de nieuwe iPad in de eerste teardown. Dat en nog veel meer in deze nieuwe donderdageditie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

IFTTT app op een iPhone

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Reigns (€3,49, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - De vermakelijke game Reigns heeft veel nieuwe content, waaronder een nieuw personage.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nu ook non-fictie boeken in de Hardbound-app.
  • IFTTT (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - IFTTT heeft nu ook Applets voor de Agenda- en App Store-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.