iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 2 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 2 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe besproken op iCulture vandaag meerdere apps en updates. Zo is het weer tijd om je aangifte inkomstenbelasting te doen met de Aangifte 2016-app voor iPhone en iPad. Het is helaas nog net zo beperkt als altijd, maar de app is nu wel beter beveiligd met Touch ID. De foto-app Prisma heeft nu een eigen Store waar je zelf allerlei filters kunt downloaden, maar binnenkort moet je ook zelf je eigen filters kunnen maken. En ben je Gmail-gebruiker, dan kun je nu bijlagen tot 50MB ontvangen. Ook verscheen vandaag de Ouderlijk toezicht-app van Nintendo, net op tijd voor de Nintendo Switch. En had je je al psychisch voorbereid op USB-C in de nieuwe iPhone, dan is er goed nieuws. Volgens de betrouwbare Ming-Chi Kuo krijgen alle iPhones van 2017 snelladen via Lightning. Dat klinkt ons als muziek in de oren. Dat en nog veel meer hier in deze gloednieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Runkeeper Rengroepen.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • HomeWizard (gratis, iPhone/iPad, iOS 7.1+) - HomeWizard heeft verbeterde ondersteuning voor Smartwares Color Leds.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Google Allo krijgt verbeterde support voor gifs en emoji’s.
  • Runkeeper - Sport-app met gps (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 11.2+) - Makkelijker je trainingen terugvinden en beloond worden nadat je je in het zweet gewerkt hebt.
  • Day One journaal + dagboek (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - IFTTT integratie en verbeterde bewerkingsmethoden.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.