iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 14 maart 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 14 maart 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vlak na de aankondiging van het event op 25 maart heeft Apple opnieuw een aankondiging waar je alvast je agenda voor kunt trekken. Van 3 tot en met 7 juni vindt WWDC 2019 plaats, de ontwikkelaarsconferentie waar we de eerste details over iOS 13 te horen krijgen. Nu de WWDC 2019 datum bekend is kunnen ontwikkelaars zich inschrijven voor de ticketloterij. En omdat het vandaag Pi-dag is presenteren we je met een lijst van de beste wiskunde-apps. Dat en meer in de nieuwe iCulture Vandaag.

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • FRITZ!App Fon (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - In- en uitgaande gesprekken met de app verschijnen nu in je telefoonlijst op de iPhone.
  • Shazam (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 13.0+) - Nu met timestamp voor datum en tijd waarop je een bepaald nummer hebt opgezocht.
  • Gboard: het Google-toetsenbord (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Nu met Gboard makkelijker vertalen tussen de talen die Google Translate ondersteunt.
  • Gmail - E-mail van Google (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Nieuw uiterlijk om nog efficiënter te werken, met o.a. bijlagen meteen bekijken zonder de conversatie te verlaten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.