iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 1 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 1 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag leggen we je meer uit over het offline downloaden van films en series in Netflix. Hoe werkt dit precies en hoe bespaar je data met de Netflix-app? Ook lijkt Apple de Kaarten-app willen verbeteren met drones en is Apple Pay gelanceerd in Spanje. Bovendien is de Plex Media Player nu voor iedereen gratis en lijkt Fitbit plannen te hebben voor een overname van Pebble. En goed nieuws voor iedereen die er last van heeft: Apple werkt aan een oplossing voor iCloud-spam in de Agenda-app. Dat en nog veel meer hieronder samengevat in de nieuwste iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Tiny Wings titelscherm.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Google Maps (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Google Maps heeft nu een widget Verkeer in de buurt.
  • Snapseed (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.1+) - Snapseed heeft nieuwe tool voor witbalans.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Rayman Adventures heeft meer dan 200 nieuwe levels.
  • Tiny Wings (€1,99 + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Tiny Wings heeft nu nieuwe levels en kun je als controller gebruiken voor de Apple TV.
  • Rabobank (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - De Rabobank laat je nu een rekening openen vanuit de app en heeft ook een terug-knop voor betere navigatie.
  • bunq (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - bunq laat je nu weer berichtgeving instellen.
  • Buienradar - weer (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Buienradar werkt nu beter op de Apple Watch en laat je makkelijk regenalerts instellen.
  • Apollo Justice Ace Attorney (€1,19 + IAP, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Advocaat spelen in Apollo Justice: Ace Attorney op de iPhone.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.