iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 5 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 5 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWordt de iPhone 8 goedkoper dan eerst gedacht? Een analist voorspelt een prijs die onder de $1000 ligt, mede door de prijs van de Samsung Galaxy S8+. Ga jij voor deze prijs een iPhone 8 halen? En over Android-toestellen gesproken: Apple Music voor Android heeft een nieuw design dat meer lijkt op die van de Muziek-app in iOS 10. Giphy Says is een gloednieuwe app waarmee gesproken tekst omgezet worden in woorden als in een stripboek. Zo maak je zelf razendsnel een geinige gif. Ook was er vandaag eindelijk weer eens nieuws over de Apple Watch Series 3 die in het najaar van 2017 komt. En voor degene die nog twijfelen over de nieuwste MacBook Pro met Touch Bar, in onze review lees je er alles over. Dat en nog veel meer lees je nu in deze gloednieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Auto met pech en de ANWB Wegenwacht-app.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De schrijfapp Ulysses heeft een update gekregen met Touch ID-ondersteuning.
  • ANWB Wegenwacht Pechhulp app (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - Je kunt nu ook weer pech melden in het buitenland.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2017, 22:02
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.