iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 4 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 4 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoGisteren goed nieuws voor Philips Hue-eigenaren, vandaag maken we Sonos-bezitters blij. Sonos heeft namelijk aangekondigd dat AirPlay 2 binnenkort naar Sonos-speakers komt. Vanaf volgend jaar kun je dus al het geluid van je iPhone of iPad streamen naar je eigen Sonos-speaker. Ook is de app vernieuwd en komt er een nieuwe slimme speaker genaamd de Sonos One aan. Verder vandaag: Apple’s A11-chip is weer de snelste die er is, maar hoe kan het toch dat de concurrentie achter blijft? Ook bespreken we een nieuwe app genaamd Runners Map, waarmee je je work-outs in kaart brengt. En wat zijn jouw ervaringen met iOS 11? In onze nieuwe iOS 11-poll kun je laten weten of je tevreden bent met de update. En het is Dierendag, dus dat betekent dierenapps op iCulture! Dat en meer in deze iCulture Vandaag van woensdag 4 oktober 2017.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Verslaafd aan Stranger Things op Netflix? Met deze game kom je alvast in de stemming voor het nieuwe seizoen.
  • Sonos S1 Controller (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De vernieuwde Sonos-app heeft een nieuwe menubalk voor betere navigatie.
  • Camera+ Legacy (€5,99 + IAP, iPhone/Watch, iOS 14.0+) - Foto maken door te lachen en ondersteuning voor portretfunctie op de nieuwste toestellen.
  • bunq (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - De bunq-app neemt nu minder ruimte in en vervangt gezichtsherkenning nu volledig door handherkenning.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.