iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 4 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 4 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoGisteren goed nieuws voor Philips Hue-eigenaren, vandaag maken we Sonos-bezitters blij. Sonos heeft namelijk aangekondigd dat AirPlay 2 binnenkort naar Sonos-speakers komt. Vanaf volgend jaar kun je dus al het geluid van je iPhone of iPad streamen naar je eigen Sonos-speaker. Ook is de app vernieuwd en komt er een nieuwe slimme speaker genaamd de Sonos One aan. Verder vandaag: Apple’s A11-chip is weer de snelste die er is, maar hoe kan het toch dat de concurrentie achter blijft? Ook bespreken we een nieuwe app genaamd Runners Map, waarmee je je work-outs in kaart brengt. En wat zijn jouw ervaringen met iOS 11? In onze nieuwe iOS 11-poll kun je laten weten of je tevreden bent met de update. En het is Dierendag, dus dat betekent dierenapps op iCulture! Dat en meer in deze iCulture Vandaag van woensdag 4 oktober 2017.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Stranger Things: The Game (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Verslaafd aan Stranger Things op Netflix? Met deze game kom je alvast in de stemming voor het nieuwe seizoen.
  • Sonos S1 Controller (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De vernieuwde Sonos-app heeft een nieuwe menubalk voor betere navigatie.
  • Camera+ Legacy (€3,49, iPhone/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Foto maken door te lachen en ondersteuning voor portretfunctie op de nieuwste toestellen.
  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.3+) - De bunq-app neemt nu minder ruimte in en vervangt gezichtsherkenning nu volledig door handherkenning.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.