iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 30 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 30 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe schreven vandaag over Google’s ARCore en waarom dat geen bedreiging is voor ARKit. Google stelt z’n oplossing voor augmented reality namelijk maar op een beperkt aantal toestellen beschikbaar, terwijl Apple meteen honderden miljoenen toestellen kan bedienen. Ook las je wat er gaat gebeuren met de thuisknop (hint: hij is straks foetsie) en hoe Apple dat dan denkt op te lossen. Daarnaast doken we in de wereld van Agenda-apps voor de Mac en keken we hoe je het makkelijkst je vakantiefoto’s in beperkte kring kunt delen. Dit en meer lees je vandaag op iCulture.

Tips, gidsen en opinie

  • We zijn massaal terug van vakantie, dus hoog tijd om de vakantiefoto’s te delen. Maar hoe doe je dat op een manier, zodat niet iedereen op Facebook kan meekijken?
  • We hebben de beste Agenda-alternatieven voor de Mac voor je op een rijtje gezet.
  • We probeerden vandaag een punt te maken waarom Google ARCore geen bedreiging is voor Apple’s ARKit.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

SoundHound voor iphone

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De locatie van meerdere 360 graden-foto’s in één keer bewerken.
  • Gmail - E-mail van Google (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Welke gek print nou z’n mailtjes uit? Maar goed, het kan nu wel met deze update van de Gmail-app, via Google Cloudprinter of Apple’s AirPrint.
  • SoundHound∞ (€7,99, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Nieuw uiterlijk voor deze muziekherkenner.
  • Reclamefolder (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - De geldigheid van aanbiedingen is nu beter zichtbaar.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.