iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 26 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 26 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVandaag lees je op iCulture over een leuke ontdekking: in de beta van iOS 11 is een bijzondere Virtual Reality-modus gevonden, die al gebruik maakt van Apple’s ARKit. Dat belooft dus nogal wat voor de aanstaande iPhone 8. Ook hebben we nieuws over Harry Potter, werpen we een blik op offline navigatie-apps en vertellen we hoe je die hinderlijke foto-pop-up bij het aansluiten van je iPhone voorkomt. Dat het een volgepropte dag met nieuws was blijkt wel uit het feit dat ook nog de publieke beta’s van iOS 11 en tvOS 11 uitkwamen. Dat en meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • De beste offline navigatie-apps voor de iPhone helpen je op weg tijdens de vakantie. Ook in landen waar roaming nog erg duur is.
  • We hadden nog geen goede gids over Flyover, de functie waarmee je in Apple Maps kunt rondvliegen over een gebied. Met deze nieuwe gids vind je alle informatie overzichtelijk bij elkaar.
  • Zo kun je voorkomen dat de Mac Foto’s-app opstart bij het aansluiten van je iPhone.
  • Wist je dat je makkelijk foto’s kunt importeren op de Mac met de Fotolader? We leggen uit hoe dit werkt.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze zwaartekracht-gebaseerde game brengt je in een staat van zen.
  • Schiphol Amsterdam Airport (Gratis, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - De app toont voortaan de actuele wachttijden bij de security. Ook is er nu een zoekgeschiedenis te raadplegen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Verbeteringen in het Chromecast-scherm voor live uitzendingen. En ook fijn: geen rode blokken meer op het scherm bij iPad-gebruikers.
  • Ziggo GO (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Bijna 50 nieuwe zenders en meer mogelijkheden voor AirPlay en Chromecast. Onder andere Baby TV en Animal Planet.
  • Procreate (€14,99, iPad, iPadOS 15.4.1+) - Aangepast voor de nieuwe iPad Pro’s. Een grotere update komt later dit jaar.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.