iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 21 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 21 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet duurt nog wel even voordat iOS 11 voor iedereen beschikbaar komt. Ondertussen houdt Apple de ontwikkelaars bezig met de nieuwste betaversies, die overigens niet zoveel nieuws te bieden hebben. Wel zitten er nieuwe functies voor WhatsApp aan te komen, namelijk stickers plakken en makkelijk gerichte chats doorzoeken. En omdat de zonsverduistering vanuit Nederland en België maar gedeeltelijk te zien was, gaven we je tips hoe je via livestreams toch de totale zonsverduistering in de VS kon meemaken. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Er veranderde vandaag iets met de tekstopmaak van WhatsApp, dus we hebben onze tip daarover bijgewerkt.
  • We maakten een round-up van 10 opmerkelijke producten en diensten van voormalige Apple-medewerkers. Van John Sculley tot Reid Hoffman, ze zitten nog lang niet stil.

Nieuws

Apps & accessoires

  • Vanavond gebruikte je de Total Solar Eclipse-app om livestreams van de totale zonsverduistering te kijken.
  • WhatsApp veranderde wat dingen aan de tekstopmaak, maar we zitten vooral te wachten op twee functies die er al in zitten, maar nog niet geactiveerd zijn: stickers en chats doorzoeken.

iCulture Deals

Meer vandaag

ZCast iPhone-app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Versie 3.0 van ZCast biedt nu ondersteuning voor HD-audio.
  • Threema (€3,49, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Tot 10 afbeeldingen tegelijk sturen en snel selecteren van foto’s en video’s.
  • ・MEGA・ (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Vind nu sneller je bestanden terug via de Spotlight-zoekfunctie op de iPhone.
  • Waze navigatie & Live verkeer (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Openingstijden van bedrijven en pechhulp van mede-Waze-gebruikers.
  • Adobe Lightroom for iPad (gratis, iPad + IAP, iOS 12.3+) - De functie om snel je foto’s te beoordelen is terug.
  • Affinity Photo (€10,99, , iOS 11.1+) - Bevat nu een nieuwe Macro-studio.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2017, 22:55
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.