iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 15 mei 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 15 mei 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet is vandaag update-maandag! Van alle vier belangrijke besturingssystemen van Apple verschenen nieuwe versies. Veel nieuwe functies zitten er overigens niet in iOS 10.3.2 en de gelijktijdig uitgebrachte nieuwe versies van watchOS, tvOS en macOS. Het gaat vooral om heel veel bugfixes en verbeteringen in de beveiliging, waarbij we behoorlijk wat overlap zagen tussen de verschillende versies. Verder leggen we uit wat WannaCry voor bezitters van een Mac, iPhone of iPad betekent en kijken we naar Google’s ambitieuze autoplannen. In plaats van een CarPlay-achtig systeem wil Google toegang hebben tot de boordsoftware van de auto, zodat je allerlei functies in de auto kunt aanpassen. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van vrijdag 12 mei 2017!

Tips, gidsen en opinie

  • Het was overal in het nieuws: de WannaCry ransomware. Wat moet je erover weten en welk risico loop je als gebruiker van een Mac, iPhone of iPad? Wij zochten het voor je uit.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Fietsendief van Sparta.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nu ook pech melden voor fiets, motor en brommer.
  • GIPHY: The GIF Search Engine (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Revolutionair! Een gif opslaan als Live Photo.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.