tele2 abonnement 4G

Tele2 kondigt abonnement met onbeperkte data, belminuten en sms aan voor 25 euro

Tele2 introduceert abonnementen met onbeperkte data, belminuten en sms'jes. Hiervoor betaal je 25 euro per maand.

Telecomprovider Tele2 gaat een abonnement met onbeperkte data, belminuten en sms’jes introduceren. Het kost 25 euro per maand en is vanaf woensdag 17 mei verkrijgbaar, ook voor bestaande klanten. Voor 26 euro per maand kunnen klanten kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement.


Tele2 met 4G

Tele2 onbeperkt voor 25 euro

Voorheen kostte de meest uitgebreide bundel met 24GB data en onbeperkt bellen 35 euro per maand bij Tele2. mensen met zo’n 24GB-abonnement worden automatisch verhoogd naar Unlimited. Andere klanten kunnen upgraden tegen dezelfde contractvoorwaarden en dezelfde contractperiode. De bestaande abonnementen met limieten blijven gewoon beschikbaar, waarbij je kunt kiezen uit 1GB, 5GB of 10GB. Je kunt op een later moment alsnog overstappen naar Tele2 Unlimited. Meer informatie vind je op de website van Tele2.

Met de prijs van 25 euro voor onbeperkte data, bellen en sms duikt Tele2 onder de prijs van T-Mobile, die een onbeperkt abonnement in het assortiment heeft voor 35 euro per maand. Door een groepje te vormen kun je de prijs hiervan verlagen naar 30 euro.

Wat houdt Unlimited in?

Je kunt met Tele2 Unlimited onbeperkt bellen en internetten in Nederland. Voor het bellen en sms’en geldt een Fair Use Policy. Het is dus niet helemaal onbeperkt, want er gelden wel een paar beperkingen. Voor de volgende activiteiten betaal je extra:

  • Bellen naar landen buiten Nederland
  • Bellen naar landen buiten de EU
  • Betaalde nummers zoals 0900-nummers
  • Dataverbruik in de EU zodra de limiet van 6GB op is (zie verderop)

Voor Unlimited Data geldt per dag 5GB standaard. Zodra je nog 500MB over hebt krijg je een sms’je dat de bundel bijna op is. Door een sms’je met de tekst NOG 1GB te sturen kun je opnieuw 1GB data gebruiken, enzovoort. Je kunt ook via de app weer extra data aanvragen door de optie ‘BundelBooster 1000MB’ te kiezen. Deze extra bundel kun je onbeperkt aanvragen.

Tele2 Unlimited in het buitenland

Als je Tele2 Unlimited afsluit kun je vanaf 8 juni 2017 ook data en bellen in de EU gebruiken, plus Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland. Hiervoor geldt wel een limiet: je kunt per maand 6GB data in het buitenland gebruiken. Daarna rekent Tele2 €0,009 per MB. Voor bellen in het buitenland geldt een Fair Use Policy.


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2017, 17:36
Categorie Providers
Onderwerp tele2
30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.