iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 1 mei 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 1 mei 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet is vandaag de Dag van de Arbeid en wij gingen dan ook gewoon aan de slag om jou het laatste Apple gerelateerde-nieuws voor te schotelen. Zo vragen wij ons af of het wel zo goed is dat iWork en iLife nu gratis zijn, leggen we je uit hoe je kunt navigeren met je Apple Watch, hoe je vertrouwde telefoonnummers aan iCloud-beveiliging toevoegt en hoe je ervoor zorgt dat Apple je iOS-app sneller goedkeurt. Ook bespreken we de nieuwe VNDG-app van de Telegraaf en hebben we een gloednieuwe reclamespot over de iPhone 7 Plus voor je klaar staan. Van de Fitbit-smartwatch zijn inmiddels de eerste beelden gelekt, terwijl Apple stopt met het repareren van de oude 13-inch MacBook. Dat en nog veel meer in deze eerste iCulture Vandaag van mei 2017!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Airmail 3 voor de Mac in een smalle weergave.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • route.nl (gratis, iPhone + IAP, iOS 9.0+) - Premium-gebruikers van deze wandel- en fietsapp kunnen hun gegevens nu opslaan in de Gezondheid-app.
  • Airmail 3 (€29,99, macOS, 10.10+) - Airmail 3 voor de Mac heeft nu nieuwe templates en integratie met Bear en DEVONThink.
  • Signal - Private Messenger (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - In Signal kun je nu allerlei soorten bestanden delen en notificaties stilhouden voor bepaalde gesprekken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.