Telegraaf VNDG voor iPhone.

Met de VNDG-app van de Telegraaf bekijk je alles van het nieuwe videoplatform

Het nieuwe videoplatform van de Telegraaf heeft ook een eigen app voor de iPhone en iPad. Met Telegraaf VNDG bekijk je het laatste nieuws, maar kun je ook naar de eigen programma's van De Telegraaf kijken.

Telegraaf VNDG voor iPhone.
De Telegraaf is vandaag gestart met haar nieuwe videoplatform genaamd Telegraaf VNDG (Vandaag). Onder dit platform valt vanaf nu alle videocontent die De Telegraaf maakt. Om de video’s op je iPhone of iPad te bekijken, is er een gloednieuwe app uitgebracht.

Telegraaf VNDG voor iOS

De Telegraaf wil met VNDG een online zender neerzetten waar niet alleen het laatste nieuws te zien is, maar waar ook korte online programma’s te bekijken zijn. De app bestaat dan ook uit allerlei onderdelen waar je deze soorten content kunt vinden. Bij het kopje VNDG worden alle video’s van vandaag onder elkaar gezet in een ietwat onoverzichtelijke pagina. De VNDG-pagina is een samenvatting van nieuwsvideo’s en afleveringen van de programma’s van Telegraaf VNDG.

Telegraaf VNDG met programma's.

Je kunt in de app ook zoeken op categorieën, zoals nieuws, sport, entertainment, auto en misdaad. Deze categorieën en programma’s kun je ook toevoegen aan je eigen kijklijst die gebundeld worden ij Mijn VNDG. Op deze pagina vind je ook je kijkgeschiedenis en je opgeslagen video’s. Voor het complete overzicht van alle programma’s van Telegraaf VNDG, bekijk je de Programma’s-pagina. Voor Telegraaf VNDG heeft De Telegraaf allerlei bekende gezichten ingezet, zoals voormalig RTL Nieuws-journalisten en misdaadjournalist John van den Heuvel.

Telegraaf VNDG met categorieën.

Niet alle video’s van Telegraaf VNDG zijn direct te bekijken. Voor bepaalde video’s is een account nodig dat je gratis kunt aanmaken via de app. Er zijn echter ook video’s die alleen voor Premium-leden zichtbaar zijn. Deze Premium-content vereist een betaald abonnement op De Digitale Telegraaf van €9,95 per maand. Met zo’n abonnement bekijk je niet alleen alle content in Telegraaf VNDG, maar lees je ook de digitale versie van De Telegraaf via de aparte krantenapp van De Telegraaf (link). Een standaard De Telegraaf-abonnement is ook voldoende om alle video’s te kunnen bekijken.

Behalve de app op iOS, vind je een deel van de content ook in de eerder uitgebrachte Telegraaf-app voor de Apple TV. Er zou ook een aparte app voor de Apple TV komen, maar over de beschikbaarheid daarvan is nog onduidelijkheid. Voor nu kun je een deel van de video’s dus bekijken via de eerder verschenen Apple TV-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2017, 14:23
Categorie Apps
Onderwerp telegraaf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.