iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 1 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 1 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag bespraken we op iCulture een hoop accessoires die voor iedereen van pas kunnen komen. Zo komt Philips met de nieuwe Philips Hue Milliskin zijn kleine spotjes voor in het plafond, zodat je ook die met HomeKit en Siri kunt bedienen. Logitech komt daarnaast met nieuwe MX-muizen en de software Flow, zodat je met één muis tot wel drie computers kunt aansturen. De meteorologische zomer is inmiddels begonnen, dus dan mag ook de barbecue weer vaak tevoorschijn gehaald worden. Wij hebben daarom de beste grillthermometers met iPhone-app op een rij gezet. Wat we ook op een rij gezet hebben, zijn onze wensen voor verbeteringen voor het Magic Keyboard. Gaat Apple maandag een nieuwe versie aankondigen? Tot slot kun je Swift Playgrounds straks ook gebruiken om robots, drones en muziekinstrumenten aan te sturen. Dat en nog veel meer in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Google Allo schermafdrukken

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Linea Sketch (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Tekenapp Linea werkt nu ook met iCloud om je schetsen op te slaan.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Google Allo werkt nu ook met selfie gifs.
  • Microsoft Planner (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Microsoft Planner is speciaal voor zakelijke gebruikers met een Office 365-abonnement.
  • bunq (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Je kan je bunq-facturen nu downloaden in PDF-formaat.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.