iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 20 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 20 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe hebben er hard aan moeten werken maar hij is af: onze review van de AirPods, de draadloze oordopjes die sinds deze week in de Apple Stores verkrijgbaar zijn en waarvan de eerste voorraad inmiddels is geleverd aan de geluksvogels die snel bestelden. Ook is het 5K-scherm van LG vanaf nu leverbaar in de Apple Store en belooft Tim Cook dat er écht mooie desktopproducten aankomen. Check ook even onze gids over apparaten die met Nest samenwerken en onze round-up van handige kerstkaartenapps voor iPhone en iPad. Dat en nog veel meer vandaag in de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Twitter waarschuwt je voortaan bij belangrijke nieuwsgebeurtenissen. Ze willen geen sociaal netwerk meer zijn, maar een nieuwsapp.
  • Minecraft op de Apple TV is prima speelbaar, als je maar wel een gamecontroller hebt.

iCulture Deals

Meer vandaag

3D Touch in Hue op de iPhone.Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Philips Hue (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - Verbeteringen voor HomeKit. Zo kun je nu meerdere Hue-scenes combineren in een HomeKit-scene zodat je meerdere kamers kunt bedienen met een enkel Siri-commando.
  • Microsoft OneDrive (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Biedt nu een scanfunctie om makkelijker complete documenten te scannen.
  • Clash Royale (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Kerstupdate met extra levels.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.